Til hovedinnhold
Ikon for regionsside
Ikon for regionsside

KS Vestfold og Telemark

Artikler om KS Vestfold og Telemark

Mer fra KS Vestfold og Telemark

KOMMUNESPEILET

Hetses og trues for alder og kjønn

Den politiske debatten blir stadig mer polarisert, med flere trusler og grove angrep på de som deltar. Spesielt utsatt er unge politikere.

Læringsnettverk for innovative anskaffelser - Østlandet

KS og Nasjonalt program for leverandørutvikling inviterer nå kommuner, fylkeskommuner, innkjøpsnettverk og andre offentlige virksomheter i Viken, Innlandet og Vestfold og Telemark til å bli med i nettverk for innovative anskaffelser på Østlandet.

Slampoesi: Ny organisering av arbeidet og arbeidstiden

Denne Tørn-filmen bruker slampoesi for å formidle behovet for å jobbe med en hensiktsmessig organisering av arbeidet og arbeidstiden. Det handler om riktig kompetanse til riktig sted og tid. Vel så viktig er det å gå fra ord til handling. 

Strategikonferanse 2023 Vestfold og Telemark

KS Vestfold og Telemark ønsker velkommen til årets strategikonferanse på Quality Hotel Tønsberg, 16.-17. februar 2023.

Sandefjord kommune løfter frem heltidskulturen

På Kamfjordhjemmet bo og behandlingssenter og Sandefjord medisinske senter satses det på heltidskultur og ny organisering av arbeidet og arbeidstiden.

Engasjerte deltakere på HR-nettverkssamling i Larvik

- Dette var en flott opplevelse. Det var veldig nyttig og en god nettverkskonferanse. Jeg kom hjem med god energi og har knyttet noen nye kontakter, sier Solfrid Bråstøyl Weber, Vestfold og Telemark fylkeskommune om høstens HR-Nettverkskonferanse.

Les flere artikler

Arrangementer

FLERE KURS OG KONFERANSER

KONTAKT