Til hovedinnhold
Ikon for regionsside
Ikon for regionsside

KS Trøndelag

Artikler om KS Trøndelag

Mer fra KS Trøndelag

Foto: Shutterstock

KRONIKKER

Energiproduksjon skjer ikke av seg selv

Før jul kom nyheten om at elektrifiseringen av oljeplattformene Njord og Draugen utenfor kysten av Trøndelag vil gjennomføres som planlagt. Elektrifiseringen er prisen vi betaler for et grønt skifte.

Foto: Sigrid Angen, Trøndelag fylkeskommune

Et bærekraftig Trøndelag!

Innbyggerne i Trøndelag har tatt stilling til 17 utsagn om bærekraftig utvikling av sitt lokalsamfunn, og 60% svarer at det er viktig at kommunen bidrar til å redusere klimagassutslippene i Norge.

Foto: Helseplattformen

Hva er status for kommunene som har tatt i bruk Helseplattformen?

Trondheim kommune, Samarbeidsrådet, KS Møre og Romsdal og KS Trøndelag inviterte til et webinar for kommunene i Midt-Norge sammen med KS i Trøndelag og Møre og Romsdal mandag 20. november.

Foto: Melhus kommune

Nytt kommunedirektørutvalg i Trøndelag

Kommunedirektørenes årsmøte har valgt nytt kommunedirektørutvalg for KS Trøndelag. Det nye utvalget er bredt sammensatt og alle regionene er representert.

Foto: Adobe Stock

Partssamarbeid styrker arbeidsmiljøet

Hvordan fungerer partssamarbeidet hos oss? Jobber vi godt nok sammen for å utvikle et godt arbeidsmiljø? Trenger vi muligens litt hjelp på veien? Da bør dere i fellesskap - og når som helst - se dette webinaret om hvordan skape et godt partssamarbeid.

Foto: Unspash

Fellesløft Trøndelag – Ungt utenforskap

Fellesløft Trøndelag er en satsning som tar sikte på å redusere og forebygge ungt utenforskap i fylket. Prosjektet har en samarbeidsavtale med Partnerskap for radikal innovasjon.

Les flere artikler

Arrangementer

FLERE KURS OG KONFERANSER

KONTAKT