Til hovedinnhold

DigiHelsestasjon

DigiHelsestasjon er en meldingstjeneste mellom helsestasjons- og skolehelsetjenesten og innbygger. Her kan innbygger på en sikker og trygg måte sende og motta meldinger, få oversikt over avtaler, motta varslinger og få tilgang til relevant informasjon.

Artikler

Felles innføringsløp

Digihelsestasjon er en innføringsklar e-helseløsning. Les mer og meld deg på det felles innføringsløpet her.

Foto: Illustrasjon: Helsenorge

Om DigiHelsestasjon

DigiHelsestasjon gjør det mulig å kommunisere med helsestasjonen og skolehelsetjenesten på nett. Meldingene kommer direkte inn i den elektroniske pasientjournalen (EPJ). Du kan få varsel om ny time, påminnelser og mulighet til å avbestille timer på nett.

Foto: Illustrasjon: Helsenorge

Hvordan komme i gang?

Her finner dere støttemateriell for å komme i gang, slik som for eksempel maler, presentasjoner og informasjonsmateriell.

Foto: Illustrasjon: Helsenorge

Få innbyggerne med

For å lykkes med innføringen er det avgjørende at innbyggerne tar løsningen i bruk. Her finner dere informasjonsmateriell og nyttige tips for å få innbyggerne med.

Foto: Lillestrøm kommune

Hvilke kommuner er med?

Her er en oversikt over kommuner som har tatt i bruk Digihelsestasjon.

Innføringshåndbok

Les mer i innføringshåndboken til DigiHelsestasjon her.

DigiHelsestasjon Ungdomsløsning

Les hva Ungomdsløsningen er her

Foto: Mostphotos

Kommuner tester DigiHelsestasjon for ungdom

Kommunene Oslo, Bergen og Haugesund skal frem til juni teste DigiHelsestasjon for ungdom. Der kan ungdom som er 13 år eller eldre kontake helsesykepleier digitalt.

Foto: Digiung

DigiHelsestasjon – mange aktører, én unik løsning

For første gang skal ungdom under 16 år slippe til på Helsenorge. Det skjer via DigiHelsestasjon-prosjektet, hvor stat og kommune samarbeider. Lytt til denne podkasten om temaet der KS deltar.

KONTAKT