Til hovedinnhold

Digitale fellesløsninger

KS bidrar til at kommunesektoren utvikler trygge, gode og effektive løsninger sammen. Det skal gi innbyggerne og næringslivet mer helhetlige tjenester. Oversikt over løsninger som kan tas i bruk finner du her, også inndelt per kommunale tjenesteområde.

Artikler

Les mer om digitale fellesløsninger

Foto: Scanstockphoto

Ny versjon av «nasjonal produktspesifikasjon plan- og byggesak» klar for pilotering

Nasjonal produktspesifikasjon (NPS) har som formål å etablere en nasjonal standard som angir minimumskrav til kommunale planregistre og fagsystem for plan- og byggesaksbehandling i kommunene. Hensikten er å styrke kommunene i dialog med leverandørene.

Foto: Illustrasjon: Oslo kommune

Egenandel langtidsopphold på institusjon og praktisk bistand og opplæring

Foto: KS

Tid for å handle

Bærum kommune mener sektoren står ved et viktig gjennombrudd med tanke på å bedre kommunenes journaler. Enighet om felles grunnlag for anskaffelser og tjenester for informasjonsdeling er viktige steg for at felles journalløft kan realiseres.

Foto: Illustrasjon: Bly

Se webinar om sikkerhet og personvern i kommunesektoren i opptak

KS har arrangert webinaret Sikker kommune om sikkerhet og personvern i kommuner og fylkeskommuner. Blant annet lanserte vi en ny kampanje om informasjonssikkerhet som er gratis å bruke. Se webinaret i opptak her.

Webinar om helseteknologiordningen og felles journalløft

Fikk du ikke med deg siste fagwebinar om e-helse? Da kan du se det i opptak her. I webinaret får du vite mer om helseteknologiordningen, felles journalløft for kommuner og kommunal portefølje.

Foto: Mostphotos

Delta på høstens brukermøter for Fiks-tjenestene

Neste uke arrangeres høstens brukermøter for de digitale tjenestene på Fiks-plattformen. Alle kommuner og fylkeskommuner som bruker tjenestene, er velkomne til å delta.

Les flere artikler

KONTAKT