Til hovedinnhold

Innovasjonsstafetten

Innovasjonsstafetten er en serie intervjuer der vi stiller spørsmål om viktigheten av innovasjon, konkrete prosjekter og nye løsninger. Kommunene utfordrer hverandre og sender stafettpinnen videre når de har svart.

Artikler

Foto: KS

Hva er Innovasjonsstafetten?

KS har startet opp Innovasjonsstafetten. Hva i all verden er det, lurer du kanskje? Innovasjonsstafetten skal løfte opp og frem alt det gode innovasjonsarbeidet som skjer i kommunesektoren.

Foto: Lyndal kommune

Innovasjonsstafetten til Lyngdal - vil digitalisere alle tjenester i kommunen

- Lyngdal kommune ble en ny kommune slått sammen i 2020. Pandemien har påvirket oss masse. Innenfor disse utfordringene har vi blitt utfordret på nye måter.

Foto: Berlevåg kommune

Innovasjonstafetten: Grønn hydrogen i Berlevåg

KS viser frem innovasjonsarbeidet som gjøres i kommunesektoren i en innovasjonsstafett. Berlevåg kommune trekker fram produksjon av grønn hydrogen og nye kommunale tjenester.

Foto: Randaberg kommune

Innovasjonstafetten - Trygg kultur med rom for å feile i Randaberg

Innovasjonsstafetten er en serie intervjuer der vi spør kommunene om innovasjon og nye prosjekter. Her kan du lese om hvordan Randabergs kommuneplan er et viktig verktøy, om kultur for feiling og om alle "husene" deres. Randaberg utfordrer Bodø kommune.

Foto: Elisabeth Tønnessen

Innovasjonsstafetten Sola

-Å feile er en viktig del av å drive med innovasjon og nyskaping. En av tingene vi har feilet litt på er nok forståelsen av hvor lang tid det kan ta å få til endring, sier kommundirektøren i Sola. Sola er med i KS innovasjonsstafett

Foto: Hå kommune

Jakter på minutter for å jobbe bedre

Å jobbe innovativt er gammelt nytt i Hå, forteller rådmann Anne Berit Berge Ims. De stiller seg spørsmålet «Hvorfor gjør vi det slik?» så ofte som mulig i jakten på bedre måter å jobbe på. Rogalandskommunen er andremann ut i KS' innovasjonsstafett.

Foto: Øvre Eiker kommune

Øvre Eiker innoverer for å løse fremtidens utfordringer

Trude Andresen, kommunedirektør i Øvre Eiker kommune, løper historiens første etappe i KS' nyoppstartede innovasjonsstafett. Hun blir motivert av glødende engasjerte ansatte som ser nye løsninger og sammen med innbyggerne skaper fremtidens kommune.

KONTAKT