Blant dem som kommer er statsministeren, statsråder, stortingspolitikere, ordførere, kommunedirektører samt direktører for næringsliv og klima.

Tid: onsdag 15. mars kl 09.00 – 15.00. Det er mulig å følge konferansen digitalt
Sted: Clarion Hotel the Hub i Oslo.

Nasjonale politikere overbyr hverandre med løfter.  Men er det mulig å skape politisk enighet om hva som er helse- og omsorgstjenestenes realistiske omfang og kvalitet? Og hva er de grunnleggende dilemmaene i debatten om norsk energiproduksjon? Vi snakker også om tonen i samfunnsdebatten, og debattklimaet i årets valgkamp.

På årets toppmøte skjer blant annet dette:

  • Valgløftet 2023 lanseres. Der forplikter lokalpolitikere seg til å behandle hverandre med respekt og vise gjensidig tillit i tiden fram til høstens valg.
  • KS og NHO kårer Norges mest næringsvennlige kommune
  • Statsminister Jonas Gahr Støre møter representanter fra kommunesektoren i Ukraina og deltar i samtale med ordfører i Kristiansand og styreleder i KS.
  • Leder av Helsepersonellkommisjonen, Gunn Bovim kommer og det blir politisk debatt om hva som er helse- og omsorgstjenestenes realistiske omfang og kvalitet. Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol, stortingsrepresentant Sandra Bruflot (H) Geir Arild Espnes (Sp), ordfører i Oppdal kommune, Trudy Engen (SV), ordfører i Nordkapp kommune deltar
  • Leder av Energikommisjonen, Lars Sørgard skal snakke om de grunnleggende dilemmaene i norsk energiproduksjon. Han møter administrerende direktør i NHO, styreleder i KS og leder i Naturvernforbundet
  • Klima- og miljøminister Espen Barth Eide (Ap) deltar i debatt om klima- og naturkrisen og energiknapphet

Hele programmet kan du lese her.

All informasjon om Kommunalpolitisk Toppmøte finner du her.