Til hovedinnhold

KS Tariffskole og sentralt avtalekurs

Her finner du informasjon om KS Tariffskole og sentralt avtalekurs

Artikler

Foto: Kristin Øygard, KS Agenda

KS Tariffskole og sentralt avtalekurs

Jobber du med personal/HR eller er leder i kommunal sektor og opptatt av tariff, og har behov for kompetanseheving innen lov- og avtaleverk? Da er KS Tariffskole noe for deg.

Foto: Mostphotos

Innlogging til KS Tariffskole

Her finner du innloggingsinformasjon til tariffskolen på KS' nettsider.

Foto: Bly

KS Tariffskole sommerquiz og høstprogram

Har du lyst på litt tariff-påfyll i løpet av sommeren, da kan du delta i vår quiz, se på kursene som ligger i kursplattformen eller høre på en podkast-episode. 6 september kan du delta på nytt sentralt avtalekurs.

Foto: Mostphotos, Aleksandr Khakimullin

Endringer i arbeidsmiljøloven – Hva må gjøres med arbeidsavtalene?

I juli skjer det endringer i arbeidsmiljøloven. Endringene innebærer blant annet at malene for arbeidsavtaler må oppdateres. Hør på tariffpodden på KS Tariffskole og få en kort oversikt over endringene.

Foto: Shutterstock

Er du nysgjerrig på pensjonsforliket eller vil lære mer om pensjonistlønn?

I juni er det pensjon som gjelder i KS Tariffskole. Både kurs 7. juni og tariffpodden – kort og godt om tariff vil handle om pensjonsforliket. Ønsker du mer innsikt i pensjon, eller får du spørsmål om pensjonistlønn i din jobb er dette kursmåneden for deg

Foto: Kristin Øygard, KS Agenda

Vil du lære mer om hovedavtalen – sjekk ut KS Tariffskole i mai

KS Tariffskole i mai gir deg kurs i hovedavtalen. Kurset har fokus på godt samarbeid med tillitsvalgte og tillitsvalgtes rettigheter. Tariffpodden – kort og godt om tariff går i dybden på permisjonsrettigheter til organisasjonstillitsvalgte.

Foto: Visuelle notater

KS Tariffskole i april: Konfliktberedskap og lokale forhandlinger

I april er det tre kurs i KS Tariffskole. Første kurs er om konfliktberedskap. Neste er to kurs om lokale forhandlinger. Det kommer ny episode i tariffpodden – kort og godt om tariff, som i april handler om representasjon ved lokale forhandlinger.

Foto: Kristin Øygard, KS Agenda

KS Tariffskole i mars: Tilsetting og ferie

I KS Tariffskole kommer det to kurs i mars om tilsetting, samt vår aller første episode i tariffpodden – Kort og godt om tariff. Månedens tema i tariffpodden er ferie.

KONTAKT