KS Læring er en læringsplattform for kurs, kunnskap og kompetanseheving for ledere og ansatte i kommuner og fylkeskommuner. I dag er det omtrent 150 kommuner og fylkeskommuner som bruker løsningen. 

Vi har nå åpnet en arena for læring og deling for nye kommuner og fylkeskommuner på KS Læring. 

Den nye arenaen for å dele kunnskap og erfaringer finner du på KS Læring. Vi anbefaler å bruke nettleseren Google Chrome eller Firefox for at alle funksjoner skal fungere optimalt. På forsiden velger du Logg inn i øvre høyre hjørne av skjermen.

Velg deretter Logg inn via IDPORTEN. Her er mer informasjon om innlogging og oppretting av brukerprofil

«Nye kommuner og fylkeskommuner»
Når du er innlogget søker du etter kurset «Nye kommuner og fylkeskommuner». Vi har her lagt inn rapporter, veiledere, presentasjoner, video med mer, ut fra ulike tema.

Som en start har vi også lastet opp lenker til artikler fra nettsidene som er etablert for nye kommuner og fylkeskommuner. Vi har også lastet opp dokumenter fra sammenslåingsprosessene som eksempelvis kommunikasjonsstrategier, reglement for fellesnemda, omstillingsavtaler og lignende.

Oppfordringen går nå videre til dere som jobber i sammenslåingsprosessene om å dele mer framover. Det kan dere gjøre under Lenkesamling og Del og finn dokumenter.