Til hovedinnhold

Tørn – Sammen om fremtidens helse og omsorg

Tørn-prosjektet gjør forsøk med organisering av oppgavene i kommunenes omsorgstjenester. Det handler om å skape gode brukeropplevelser gjennom riktig kompetanse til riktig tid – og med heltidskultur i bunn.

Artikler

Siste fra Tørn

Vil din kommune delta i et nytt læringsnettverk?

I regi av Jobbvinner-prosjektet og Tørn-prosjektet inviterer KS motiverte kommuner til å delta i et nytt læringsnettverk som skal støtte kommunene i å øke kompetansen til medarbeidere uten fagbrev innen helse og omsorg.

Fra «alle gjør alt» til «rett kompetanse til rett tid og sted»

I Vadsø kommune har prosjektgruppen i arbeidet med ny oppgavedeling avdekket ulike kompetansebehov hos medarbeiderne og behov for nærværsledelse. Fra en arbeidsform der «alle gjør alt», er den nye organiseringen «rett kompetanse til rett tid og sted».

Likestilling, heltid og Tørn

Avdelingsdirektør i KS, Marit Roxrud Leinhardt, deltok på den nasjonale likestillingskonferansen til Kultur- og likestillingsdepartementet.

Kommunal Rapport-podkast: Tørn som modell for omstilling

Hør avdelingsdirektør i KS, Marit Roxrud Leinhardt, fortelle mer om Tørn-prosjektet i ukens episode av Kontrollutvalget - en podkast fra Kommunal Rapport.

Bruker Kahoot for å vise behovet for ny oppgavedeling

Lesja kommune har tatt gode grep i arbeidet med ny oppgavedeling. Blant annet har kommunen brukt Kahoot for å skape engasjement og synliggjøre ovenfor administrasjonen i kommunen hva sykepleiere og helsefagarbeidere bruker tiden sin på i løpet av en uke.

Les flere artikler

KONTAKT