Til hovedinnhold

Samlinger og arrangementer

Nysgjerrig på hvordan Tørn-pilotene er organisert? Her får du en oversikt over tidligere samlinger i alle pilotene, kommunene som har deltatt og innholdet de har jobbet med.

Artikler

Foto: KS

Veien til fagbrev som helsefagarbeider med nytt læringsnettverk

Hvilke muligheter finnes for å oppnå et fagbrev, og hvordan kan man styrke kompetansen innen helse- og omsorgstjenesten? Seks ulike kommuner deltar nå i et nytt læringsnettverk, ledet av prosjektene Tørn og Jobbvinner.

Foto: KS

Ti nye kommuner i gang med den nye og fjerde Tørn-piloten

Tørn viser til en vellykket første samling i ny Tørn-pilot om målrettet bruk av velferdsteknologi i ny oppgavedeling. 10 motiverte kommuner deltar i den fjerde piloten.

Foto: KS

Fra ord til handling i heltidskulturarbeidet

Denne uken ble den andre digitale fellessamlingen for pilot 2, kull 2 gjennomført. Piloten har fokus på ny organisering av arbeidet og arbeidstiden som gir effekt på kvalitet og kontinuitet i tjenestene.

Foto: KS

Høstens første fellessamling om ny organisering av arbeidet og arbeidstiden

Har vi tilstrekkelig innsikt i utfordringsbildet i vår kommune? Hvor godt er vi rigget i de utvalgte kommunene og hva må vi gjøre for å øke sannsynligheten for å lykkes?

Foto: KS

Prosesskartlegging i fokus på læringsnettverkets tredje samling

7. september var det klart for den tredje samlingen i Tørns store læringsnettverk med totalt 27 deltakende kommuner. Prosesskartlegging og rotårsaksanalyse stod på programmet for dagens samling.

Foto: KS

Flere nye kommuner i gang med Tørn-pilot om oppgavedeling

Høstens Tørn-samlinger er i gang. I regi av Tørn-prosjektet inviterte KS 8 motiverte kommuner til å delta i den første digitale samlingen i en ny pilot for planlegging og utvikling av ny oppgavedeling i helse- og omsorgstjenestene.

SISTE OM TØRN

Les flere artikler

KONTAKT