Til hovedinnhold

Partnerskapløftet

KS har etablert nettverket Partnerskapsløftet som skal bidra til å utvikle NAV-kontorene og bedre innbyggernes levekår. Nettverket er et samarbeid mellom Arbeids- og inkluderingsdepartementet, Arbeids- og velferdsdirektoratet, KS og ni kommuner.

Artikler

Foto: KS

Partnerskapsløftet i Viken – hvor er vi et halvt år etter?

Mandag 3. juni 2024 var det duket for oppfølgningssamling med kommunene/NAV-kontor etter at nettverket ble avsluttet i januar. Målet med dagen var erfaringsdeling og inspirasjon til videre utvikling av partnerskapet mellom stat og kommune i NAV-kontoret.

Foto: Illustrasjon: Bly

Velkommen til Partnerskapskonferansen

Nå kan du melde deg på den nasjonale Partnerskapskonferansen som foregår på Gardermoen 9. april. Samarbeid mellom kommune og stat om gode tjenester til innbygger gjennom NAV-kontor er tema for konferansen.

Foto: Illustrasjon: Bly

Om Partnerskapsløftet

Nettverket Partnerskapsløftet er et samarbeid mellom Arbeids- og inkluderingsdepartementet, Arbeids- og velferdsdirektoratet og KS. KS koordinerer nettverket der kommuner i Rogaland og Viken deltar.

Foto: Håvard Sivertsen Heltberg, NAV Øst-Viken

Utforsker mulighetene i partnerskapet

Den tredje samlingen for pilotprosjektet Partnerskapsløftet foregikk på Signalen Sjøbad på Nesoddtangen, representert med kommunene Moss, Nesodden, Fredrikstad og Bærum.

Foto: Sandnes 1970, Mostphotos

Webinar om NAV-partnerskapet

I dette webinaret får du vite hva NAV-partnerskapet er, hvorfor vi har det og hvordan det utøves i praksis.

Foto: Shutterstock

FoU:Mulighetsrommet i NAV-partnerskapet

Se webinar fra fremleggelsen av rapporten Mulighetsrommet i Nav-partnerskapet.

Kontakt ossFoto: Gerardo Poblete, KS

Kontakt oss

Partnerskapsløftet kan kontaktes for spørsmål. Her en en oversikt over alle medarbeiderene som jobber med Partnerskapsløftet.

Siste om sosiale tjenester

Les flere artikler

KONTAKT