Til hovedinnhold

Forum for Kommunal Planlegging (FKP)

Forum for Kommunal Planlegging (FKP) er en nettverksorganisasjon for bedre kommunal planlegging og fagutvikling. FKP gir personlig medlemskap for ansatte i kommuner, fylkeskommuner og andre virksomheter som er engasjerte i samfunnsplanlegging.

Artikler

Foto: Shutterstock

Podkast: Sannheten om kommunal planlegging

Våre steder har i samarbeid med KS laget podkasten “Sannheten om kommunal planlegging”, en serie på tre episoder som utforsker noen myter rundt det å være en kommunal planlegger.

Foto: Moss kommune

Månedlige faglige frokostmøter for FKP-medlemmer

Fra og med fredag 8. mars inviterer vi våre medlemmer til å delta på månedlige frokostmøter. Disse lages for å fremme kunnskapsdeling og erfaringsutveksling på tvers av medlemsbasen. Sett av tid i kalenderen din nå – dette vil du ikke gå glipp av.

Foto: Trond Even Tonnesen

Bli medlem i Forum for Kommunal Planlegging (FKP)

Som en frittstående organisasjon med personlig medlemskap ønsker vi å være et forum for alle som arbeider med eller er interesserte i samfunnsplanlegging. Her kan du lese mer om FKP og hvordan du blir medlem.

Foto: KS

Forum for Utdanning i Samfunnsplanlegging (FUS)

FUS er en samarbeids- og interesseorganisasjon for norske universiteter og høgskoler med fagfelt innenfor samfunnsplanlegging, by- og regionplanlegging, fysisk planlegging og urbanisme.

Foto: KS

SEVS: Sekretariat for etter- og videreutdanning i samfunnsplanlegging

SEVS er et samarbeid mellom stat og kommunesektoren for å styrke kompetansen innen planlegging og samfunnsutvikling. Sekretariatet er lagt til KS. Dagens samarbeid gjelder for perioden 2022-2025.

SamplanFoto: Kristian Botten Pedersen, KS

Samplan

Samplan er et kurs/studium i samfunnsplanlegging. Innsikt i plansystemet, plan- og bygningsloven og forholdet planlegging-politikk er læringsmål. I kurset brukes feltarbeid og befaringer. Det er et eget og mindre omfattende kurs for kommunedirektører.

Les mer om samfunnsplanlegging

Les flere artikler

KONTAKT