Til hovedinnhold

Om Partnerskap for radikal innovasjon

Her kan du lese mer om partnerskapet, samarbeidspartnere og strategisk råd.

Artikler

SISTE OM PARTNERSKAP FOR RADIKAL INNOVASJON

Foto: KS

Banebrytende partnerskap med Sparebankstiftelsen DNB

KS Partnerskap for radikal innovasjon og Sparebankstiftelsen DNB skal jobbe sammen om de store samfunnsutfordringene ungt utenforskap og demografiutviklingen. Samarbeidet skjer gjennom en partnerskapsavtale.

Foto: KS

Se opptak - Målrettede samfunnsoppdrag - må stå sammen om veivalgene

- Samfunnsoppdrag er et steg i riktig retning. Nå må vi snakke om hva som skal til for at denne måten å jobbe på faktisk bidrar til transformasjon, sa Gunn Marit Helgesen, KS' styreleder under konferansen "en scene for radikal innovasjon.

Foto: KS

Viderefører KS' Partnerskap for radikal innovasjon – riktig og viktig

- Arbeidet er riktig og viktig og treffer kommunesektorens behov for radikal innovasjon innen viktige samfunnsområder, sier Gunn Marit Helgesen, styreleder i KS.

Webinarserie om ungt utenforskap

28. februar lanserte KS Trøndelag en webinarserie om ungt utenforskap. - Vi håper den vil gi ny kunnskap og inspirere, sier prosjektleder, Camilla Juul.

Foto: Balsfjord avis

Posten og kommunen kommer på dørterskelen din – om du vil

Et utvalg innbyggere over 70 år vil fra uke sju motta tilbud om å få levert posten på døren fra postbudet i kommunene Balsfjord og Evje og Hornnes. Hitra og Ørsta starter opp i mars.

Foto: Shutterstock

Kan samarbeid med ideell sektor gi bedre skole?

Hvordan vi kan få en mer inkluderende skole sammen med statlige, kommunale og frivillige aktører? 7. mars inviterer Sparebankstiftelsen DNB til konferanse i samarbeid med KS, Ferd sosiale entreprenører og Sparebankstiftelsen Sør.

Les flere artikler

KONTAKT