Til hovedinnhold

Om Partnerskap for radikal innovasjon

Her kan du lese mer om partnerskapet, samarbeidspartnere og strategisk råd.

Artikler

SISTE OM PARTNERSKAP FOR RADIKAL INNOVASJON

Foto: KS

Se opptak - Målrettede samfunnsoppdrag - må stå sammen om veivalgene

- Samfunnsoppdrag er et steg i riktig retning. Nå må vi snakke om hva som skal til for at denne måten å jobbe på faktisk bidrar til transformasjon, sa Gunn Marit Helgesen, KS' styreleder under konferansen "en scene for radikal innovasjon.

Foto: KS

Systemiske problemer er alles problem – og krever nye tilnærminger

Utfordringene i velferdssamfunnet krever et taktskifte i innovasjonsarbeidet. Evnen til å utvikle mer komplekse og radikale løsninger med samfunnseffekt er avgjørende.

Foto: KS

Følg direkte - En scene for radikal innovasjon - når det løsner i møte med de store samfunnsutfordringene

Målrettede samfunnsoppdrag, nye partnerskap og økt lydhørhet fra myndigheter for nye måter å jobbe på. Se konferansen direkte via webtv her. Sendingen starter kl 13.

Foto: Anette Hansen

Partnerskapsavtale mellom LUP og PRI

KS’ Partnerskap for radikal innovasjon (PRI) og Leverandørutviklingsprogrammet (LUP) ser store samarbeidseffekter både for leverandører og for kommuner og fylkeskommuner som innkjøpere. Nå har de avtale om å samarbeide.

Foto: Posten og Volum2

Posten og KS er «På dørterskelen» i Asker

- Postens nye tjenester kan fremme helse og mestring samt utsette omsorgsbehov hos de eldre i Asker kommune, sier kommunedirektør Lars Erik Bjerke. Posten og KS’ Partnerskap for radikal innovasjon utforsker nye former for samarbeid.

Foto: Epalo

Fra ungdom til ung voksen

Hvordan kan vi forebygge utenforskap i overgangen til voksenlivet? KS PRI har startet arbeidet ved å kartlegge rotårsaker og bygge allianser for et målrettet samfunnsoppdrag.

Les flere artikler

KONTAKT