Til hovedinnhold

Om Partnerskap for radikal innovasjon

Her kan du lese mer om partnerskapet, samarbeidspartnere og strategisk råd.

Artikler

SISTE OM PARTNERSKAP FOR RADIKAL INNOVASJON

Foto: KS

Banebrytende partnerskap med Sparebankstiftelsen DNB

KS Partnerskap for radikal innovasjon og Sparebankstiftelsen DNB skal jobbe sammen om de store samfunnsutfordringene ungt utenforskap og demografiutviklingen. Samarbeidet skjer gjennom en partnerskapsavtale.

Foto: KS

Se opptak - Målrettede samfunnsoppdrag - må stå sammen om veivalgene

- Samfunnsoppdrag er et steg i riktig retning. Nå må vi snakke om hva som skal til for at denne måten å jobbe på faktisk bidrar til transformasjon, sa Gunn Marit Helgesen, KS' styreleder under konferansen "en scene for radikal innovasjon.

Foto: KS

Viderefører KS' Partnerskap for radikal innovasjon – riktig og viktig

- Arbeidet er riktig og viktig og treffer kommunesektorens behov for radikal innovasjon innen viktige samfunnsområder, sier Gunn Marit Helgesen, styreleder i KS.

Foto: KS

En scene for radikal innovasjon: Konferanse 26. september 2024

For tredje år på rad inviterer KS Partnerskap for radikal innovasjon til møteplassen: En scene for radikal innovasjon - Vi endrer måten å endre Norge på.

Foto: Shutterstock

Storbynettverket: Innsatsen mot kriminalitet blant barn og unge må styrkes

Norge opplever økende utfordringer med kriminalitet blant barn og unge. Politidirektoratets tall viser en betraktelig økning i straffbare forhold begått av barn og unge under 18 år. Storbykommunene etterlyser blant annet mer ressurser til oppfølging.

Foto: KS Trøndelag

Veien videre for ungt utenforskap i Trøndelag

Ble du inspirert eller nysgjerrig av webinarene om ungt utenforskap? Fellesløft Trøndelag inviterer til Teams-møte 6. juni, for å få innspill til veien videre og for å utforske løsninger sammen. Hvilke innsatser kan være mulige i din kommune?

Les flere artikler

KONTAKT