Til hovedinnhold

Om Partnerskap for radikal innovasjon

Her kan du lese mer om partnerskapet, samarbeidspartnere og strategisk råd.

Artikler

SISTE OM PARTNERSKAP FOR RADIKAL INNOVASJON

Foto: KS

Banebrytende partnerskap med Sparebankstiftelsen DNB

KS Partnerskap for radikal innovasjon og Sparebankstiftelsen DNB skal jobbe sammen om de store samfunnsutfordringene ungt utenforskap og demografiutviklingen. Samarbeidet skjer gjennom en partnerskapsavtale.

Foto: KS

Se opptak - Målrettede samfunnsoppdrag - må stå sammen om veivalgene

- Samfunnsoppdrag er et steg i riktig retning. Nå må vi snakke om hva som skal til for at denne måten å jobbe på faktisk bidrar til transformasjon, sa Gunn Marit Helgesen, KS' styreleder under konferansen "en scene for radikal innovasjon.

Foto: KS

Viderefører KS' Partnerskap for radikal innovasjon – riktig og viktig

- Arbeidet er riktig og viktig og treffer kommunesektorens behov for radikal innovasjon innen viktige samfunnsområder, sier Gunn Marit Helgesen, styreleder i KS.

Foto: Shutterstock

Storbynettverket: Innsatsen mot kriminalitet blant barn og unge må styrkes

Norge opplever økende utfordringer med kriminalitet blant barn og unge. Politidirektoratets tall viser en betraktelig økning i straffbare forhold begått av barn og unge under 18 år. Storbykommunene etterlyser blant annet mer ressurser til oppfølging.

Foto: KS Trøndelag

Veien videre for ungt utenforskap i Trøndelag

Ble du inspirert eller nysgjerrig av webinarene om ungt utenforskap? Fellesløft Trøndelag inviterer til Teams-møte 6. juni kl. 9-11 for å få innspill til veien videre og for å utforske løsninger sammen. Hvilke innsatser kan være mulige i din kommune?

Foto: Hanne Sørheim-Rensvik

Alliansetreff i "Fra ungdom til ung voksen"

- Det er fasinerende at vi ser de samme utfordringene selv om vi jobber fra ulike perspektiver. Det gir håp, sa Lars Toft, prosjektutvikler i NAV under alliansetreff i prosjektet Fra ungdom til ung voksen.

Les flere artikler

KONTAKT