Til hovedinnhold

Mentor for nytilsatte

Når man er ny i jobben betyr oppfølging og støtte mye for at man skal lære, trives og bli en del av gjengen. Kan mentorprogram være en god ide for din kommune?

Artikler

SISTE OM JOBBVINNER

Foto: Jobbvinner

Siste samling i læringsnettverk for utvikling og innføring av mentorprogram

Mye godt arbeid er gjort gjennom de to årene vi har jobbet sammen om å utvikle og innføre mentorprogram, og mange gode resultat er oppnådd. Siste samling var i november 2023.

Foto: Privat

Kommunen er en fullverdig praksisarena for studenter i medisinsk sykepleie

Jobbvinner og Nord Universitet samarbeider om et prosjekt hvor sykepleiestudentene har praksis i medisinsk sykepleie i kommunale helsetjenester. Studietilbudet i dette prosjektet er 4-årig, samlingsbasert og med stor grad av digital undervisning.

Foto: KS

Veien til fagbrev som helsefagarbeider med nytt læringsnettverk

Hvilke muligheter finnes for å oppnå et fagbrev, og hvordan kan man styrke kompetansen innen helse- og omsorgstjenesten? Seks ulike kommuner deltar nå i et nytt læringsnettverk, ledet av prosjektene Tørn og Jobbvinner.

Foto: Worldskills Norway

EM-bronse til norsk helsefagarbeider

Emma Straub fra Trondheim tok bronse i helsearbeiderfaget under Yrkes-EM 2023 i Gdansk. To andre fagarbeidere fra Norge tok også medalje.

Foto: KS

3. samling i læringsnettverk Mentor Nord

Endelig kunne vi møtes fysisk i Tromsø 26.-27. april 2023. Dette ble en samling med mye energi, latter og høyt engasjement!

Foto: Illustrasjon fra veilederen

Ny veileder om praksis i medisinsk sykepleie

Kommuner kan styrke rekrutteringen og fagmiljøene ved å tilby sykepleiestudenter medisinsk praksis. En ny veileder viser hvordan det kan gjøres.

Les flere artikler

KONTAKT