Til hovedinnhold

Fiks min kommune

Fiks min kommune er en portal for de innbyggerrettede tjenestene på Fiks-plattformen. På Fiks min kommune finner innbyggere blant annet post, eiendommer og byggesaker fra kommuner eller fylkeskommuner de har et forhold til.

Artikler

Mer om digitalisering

Foto: Heidi Løland-Andersen/Lillesands-Posten

– KS’ MinSide er digitalisering i praksis

– Med KS’ MinSide-løsning blir det enklere for innbyggerne våre å få tilgang til informasjon fra kommunen og andre offentlige virksomheter på en trygg og rask måte. MinSide er digitalisering i praksis, sier IT-rådgiver Miroslav Takev fra Lillesand kommune

Foto: Illustrasjon: KS

Et felles digitalt økosystem for plan og bygg

Digitale løsninger innenfor plan- og byggesak skaper nye muligheter for norske kommuner og utbyggere. Nå samler KS trådene, og 1. november lanseres ny nasjonal produktspesifikasjon for plan- og byggesaksbehandling.

Foto: Skjermbilde

KS og staten i samarbeid om én digital sektor

I arbeidet med å gi innbyggerne gode digitale tjenester er stat og kommune opptatt av å se tjenestene i sammenheng og sette brukernes behov i sentrum. Mye går i riktig retning, men er vi i mål når det gjelder å samhandle på tvers av fagsiloer i staten?

Foto: Asgeir Dybvig, Norsk helsenett

Kommunal samhandlingsplattform for informasjonsdeling

I samarbeid med KS, legger Norsk helsenett til rette for å prøve ut samhandlingstjenester innad og på sikt mellom kommuner. Målet er å gi helsepersonell tilgang til relevant helseinformasjon direkte i sine arbeidsverktøy.

Foto: Shutterstock

Webinarrekke om digitalisering

KS inviterer til faste webinarer om digitaliseringsarbeidet. Tema vil være relevante for ansatte i kommuner og fylkeskommuner, men også andre aktører. Første webinar er torsdag 30. mai.

Foto: Bly

Positive tilbakemeldinger på arbeidet med ny prismodell

Fredag 3. mai presenterte KS DIF arbeidet med nye prismodeller for Fiks-tjenestene i KommIT-rådet, og rådet stilte seg bak forslaget om ny prismodell for tjenestene fra KS Digitale fellestjenester.

Les flere artikler

KONTAKT