Til hovedinnhold

Fiks-plattformen

På Fiks-plattformen finner dere digitale fellesløsninger som kommuner og fylkeskommuner kan ta i bruk. Plattformen skal bidra til en samordnet digital tjenesteutvikling i kommunesektoren.

Artikler

SISTE OM DIGITALE FELLESLØSNINGER

Foto: Scanstockphoto

Ny versjon av «nasjonal produktspesifikasjon plan- og byggesak» klar for pilotering

Nasjonal produktspesifikasjon (NPS) har som formål å etablere en nasjonal standard som angir minimumskrav til kommunale planregistre og fagsystem for plan- og byggesaksbehandling i kommunene. Hensikten er å styrke kommunene i dialog med leverandørene.

Foto: Illustrasjon: Oslo kommune

Egenandel langtidsopphold på institusjon og praktisk bistand og opplæring

Foto: KS

Tid for å handle

Bærum kommune mener sektoren står ved et viktig gjennombrudd med tanke på å bedre kommunenes journaler. Enighet om felles grunnlag for anskaffelser og tjenester for informasjonsdeling er viktige steg for at felles journalløft kan realiseres.

Foto: Illustrasjon: Bly

Se webinar om sikkerhet og personvern i kommunesektoren i opptak

KS har arrangert webinaret Sikker kommune om sikkerhet og personvern i kommuner og fylkeskommuner. Blant annet lanserte vi en ny kampanje om informasjonssikkerhet som er gratis å bruke. Se webinaret i opptak her.

Webinar om helseteknologiordningen og felles journalløft

Fikk du ikke med deg siste fagwebinar om e-helse? Da kan du se det i opptak her. I webinaret får du vite mer om helseteknologiordningen, felles journalløft for kommuner og kommunal portefølje.

Foto: Mostphotos

Delta på høstens brukermøter for Fiks-tjenestene

Neste uke arrangeres høstens brukermøter for de digitale tjenestene på Fiks-plattformen. Alle kommuner og fylkeskommuner som bruker tjenestene, er velkomne til å delta.

Les flere artikler

KONTAKT