Til hovedinnhold

Hvordan fungerer ordningen?

Under følger en beskrivelse av hvordan man går frem for å søke finansieringsstøtte gjennom Digifin-ordningen, stegene i en søknadsprosess, og hvilke krav som stilles til søkerprosjektet.

Artikler

SISTE OM STYRING OG ORGANISERING (DIGITALISERING)

Foto: Shutterstock

Styrker digital sikkerhet i kommunene

- Vi er glade for at regjeringen nå etablerer et senter som kan bistå kommunene i møte med digitale trusler og hendelser, sier styreleder i KS, Gunn Marit Helgesen.

Foto: Illustrasjon: Bly

Se webinar om sikkerhet og personvern i kommunesektoren i opptak

KS har arrangert webinaret Sikker kommune om sikkerhet og personvern i kommuner og fylkeskommuner. Blant annet lanserte vi en ny kampanje om informasjonssikkerhet som er gratis å bruke. Se webinaret i opptak her.

Foto: Illustrasjon: Bly

Opptak fra Sikker kommune 2023

KS fagråd for informasjonssikkerhet og personvern arrangerte webinaret Sikker kommune 2023 den 15. november. Her finner du opptak fra webinaret.

Foto: Illustrasjon: Bly

Personvern i norske kommuner er kontrollert

Datatilsynet har gjennomført et stort antall kontroller av sikkerheten til personvernopplysninger i norske kommuner og fylkeskommuner. KS oppfordrer medlemmene til å gjennomgå rapporten og gjennomføre en egenvurdering.

Foto: BDO

Er du våken? Sjekk kampanjen for IT-sikkerhet!

I en travel hverdag kan selv enkle grep for å unngå sikkerhetsbrist ved bruk av digitale plattformer og hjelpemidler, bli oversett. En kampanje skal minne oss alle på betydningen av IT-sikkerhet. Lansering i dag kl 12.

Foto: Mostphotos

Samarbeid om sammenhengende IT-tjenester øker

Årets «IT i praksis» viser at to tredjedeler av kommunene samarbeider med andre om utvikling av sammenhengende tjenester. En framgang på hele 27 prosentpoeng fra fjoråret. Undersøkelsen er et samarbeid mellom KS, IKT-Norge, Digdir og NTNU.

Les flere artikler

KONTAKT