Til hovedinnhold

FINN-EU

FINN-EU-nettverket jobber for å øke offentlig sektors deltakelse i EUs forsknings- og innovasjonsprogram Horisont Europa. KS har fått godkjent ny prosjektperiode for perioden høsten 2021 til høsten 2024.

Artikler

Foto: Shutterstock

Dette er FINN-EU

FINN-EU nettverket jobber for å øke offentlig sektors deltakelse i EUs forsknings- og innovasjonsprogram Horisont Europa. KS har fått godkjent ny prosjektperiode for perioden høsten 2021 til høsten 2024. Vil du bli med?

Foto: Jonny Myrann / Flickr

Seminar for kommuner og fylkeskommuner som vil bidra i samfunnsoppdraget for klimatilpasning

Hvordan får vi til en vellykket implementering av samfunnsoppdraget på klimatilpasning i Norge? Meld deg på seminar hos Forskningsrådet 11. januar.

Foto: Unsplash

Tips til kommunale søkere

Kan din kommune bli en innovasjonsvinner? Horisont Europa deler ut 95,5 milliarder euro til forsknings- og innovasjonsprosjekter. Norske kommuner og fylkeskommuner kan søke midler og KS og Forskningsrådet står sammen for å hjelpe.

Interessert i å undersøke muligheter for et Horisont Europa-prosjekt?

Se Forskningsrådets sider for eksempler og kontaktpersoner for akkurat din kommune eller kommunale virksomhet.

Foto: Shutterstock

Horisont Europa rådgivernettverk for kommunale virksomheter

Forskningsrådet og det KS ledede EU-nettverket FINN-EU inviterer nye deltakere til et rådgivernettverk for kommunale virksomheter som ønsker å søke Horisont Europa.

Foto: Shutterstock

Krav til handlingsplan om likestilling i Horisont Europa

Dersom din kommune eller fylkeskommune planlegger å søke Horisont Europa, EUs program for forskning og innovasjon, er det viktig å vite at EU nå stiller krav til søkere har en handlingsplan for likestilling.

Gode eksempler fra kommunene

KONTAKT