Ikon for regionsside
Ikon for regionsside

KS Viken

Mer fra KS Viken

Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Oppdatert 27.03.2020 kl. 21:00. Har du spørsmål om kommunens rolle som arbeidsgiver i forbindelse med spredningen av koronaviruset? Her kan du se svar på ofte stilte spørsmål.

Fylkesstyrer

Fylkesstyrer

Etter kommune- og fylkestingsvalg avholdes det fylkesmøter i alle fylker. Der møtes de som av kommunestyrer og fylkesting er valgt til å representere i KS. Disse velger så igjen landstingsdelegater og fylkesstyre.

Status Kommune 2020

Status Kommune 2020

Lurer du på hvor store klimautslippene er i din kommune, hvor høyt sykefraværet er eller hvor engasjerte innbyggerne er i lokal politikk? Publikasjonen Status Kommune 2020 gir deg en samlet oversikt over fakta på over 100 områder i kommunesektoren.

Politisk innovasjonsbarometer 2020

Politisk innovasjonsbarometer 2020

Folkevalgte har en særlig viktig rolle når offentlig sektor skal finne nye løsninger på sentrale samfunnsutfordringer. KS ønsket å undersøke kommunal- og regionalpolitikernes roller, og deres erfaringer med innovasjon som et middel til å nå politiske mål.

Takk for denne gang!

KS Vikens strategikonferansen for 2020 var 5. og 6. mars i Lillestrøm. Regiondirektør Bjørn Sjøvold takker her for to innholdsrike dager. Konferansen ble åpnet av Danmarks tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen og KS' styreleder Bjørn Arild Gram.

Hva kan vi lære av danskene?

Hva kan vi lære av danskene?

Antallet danske kommuner har de siste to tiårene blitt redusert fra 271 til 98. Tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen kommer til Vikens strategikonferanse 5. mars for å snakke om danske erfaringer og politisk lederskap for det neste tiåret.

Les flere artikler

Arrangementer

FLERE KURS OG KONFERANSER

KONTAKT