Til hovedinnhold

Statsbudsjettet 2023

Regjeringens forslag til statsbudsjett for 2023 ble lagt frem 6. oktober.

Artikler

Foto: KS

KS’ høringsinnspill til RNB2023

KS deler regjeringens oppfatning av at vi nå er i en periode med store utfordringer på mange felt. Det vedvarende lave arbeidsledighetsnivået viser at presset i økonomien fortsatt er høyt, men presset er i ferd med å dempes.

Foto: Hege K. Fosser Pedersen

PRESSEMELDINGER

– Regjeringen har lyttet til kommunesektoren

– Vi er glade for at regjeringen har lyttet til KS og kommunesektoren i viktige saker i revidert nasjonalbudsjett 2023 (RNB). Kommunesektoren får kompensert økte lønns- og priskostnader så langt i 2023, sier styreleder i KS, Gunn Marit Helgesen.

Foto: KS

Helgesen holdt innlegg i Regjeringens kontaktutvalg

KS' styreleder Gunn Marit Helgesen deltok på møtet i kontaktutvalget sammen med de øvrige partene i norsk arbeidsliv. Statsminister Jonas Gahr Støre var vertskap for møtet.

Foto: KS

PRESSEMELDINGER

Statsbudsjettet for 2023: Blir svært tøft for kommunesektoren

- Rammene for kommuneøkonomien neste år i statsbudsjettforslaget vil gi tøffe vilkår for kommunenes og fylkeskommunenes muligheter til å gi innbyggerne et godt tjenestetilbud, sier styreleder i KS, Gunn Marit Helgesen.

Foto: Solveig Smørdal Botn

PRESSEMELDINGER

Ingen finansiering til felles journalløft for kommuner utenfor Midt-Norge

Regjeringen prioriterer ikke midler til det videre arbeidet med felles journalløft for kommunene utenfor Midt-Norge. Det kommer frem i regjeringens forslag til statsbudsjett. - Det er svært dårlige nyheter for helsepersonell og innbyggere, mener KS.

KONTAKT