Vi har fått satt oss inn i nytt anskaffelsesregelverk og satt ny kurs gjennom Stortingsmeldingen. Nå er tiden inne for å gjøre de virkelig gode anskaffelsene.  Realisere politiske forventninger sentralt og lokalt, oppfylle kommuneplaner, tilfredsstille driftsavdelinger og brukere samtidig som leverandørmarkedet utvikles og tilbyderne er fornøyde. Og redde verden, for det haster. Altså velkommen til hverdagen.

Årets samling har ingen åpenbar rød tråd, det er «hummer og kanari», vi ønsker gjennom et variert program å presentere praktiske løsninger og konkrete verktøy.

Hvordan hensyntar vi f.eks. bærekraftsmål og samtidig sikrer balanserte kontrakter, hvordan tar vi best tak i et utfordrende område som vikar-/bemanningstjenester? Kan Difis veiledere hjelpe? Vi hører mer om erfaringer med DPS og minikonkurranse og mye mer. Det blir årsmøte for KSI-medlemmer og KS Advokatene tilbyr som vanlig medlemsservice på stedet.

Og så skal vi oppleve Ålesund, ha det hyggelig sammen, utveksle erfaringer og bygge nettverk for dagene som kommer. Ålesund kommune er lokalt vertskap.

Har du meldt deg på "gammel" dato, skal du automatisk ha blitt avmeldt og ingen blir fakturert.

Du kan melde deg på ny dato for årssamlingen på lenken her:

Lenkeblokk Icon Informasjon og påmelding

Les også program og praktisk informasjon på siden for påmelding. Vi tar forbehold om mulige endringer i programmet.

Husk at du har alle opplysninger, faktura adresse, organisasjonsnummer og valg klart når du skal melde deg på.

Du kan i år melde på flere på samme påmelding. Husk også å bekrefte din påmelding, du skal få en bekreftelse på epost etter påmelding.

KS Anskaffelseseminar som var satt til 16.-17. september 2020 er nå avlyst. Vi ser at mange arrangementer framover flyttes til høsten.