Til hovedinnhold
Ikon for regionsside
Ikon for regionsside

KS Vest-Norge

Artikler om KS Vest-Norge

Mer fra KS Vest-Norge

Foto: Shutterstock

Bruk innkjøpsmakten bedre – lær hvordan

Kommuner, fylkeskommuner og staten og kjøper inn varer, tjenester og bygge- og anleggsarbeid for om lag 650 milliarder kroner årlig. Denne innkjøpsmakten kan brukes målrettet. Nå kan du lære hvordan og få kursbevis innen innovative anskaffelser.

Foto: KS

Ny student klar for KS Vest!

Ingrid Eggen (20) er vår nye praksisstudent i vårsemesteret. Ho er student på bachelorprogrammet i Samanliknande politikk ved Universitetet i Bergen (UIB) og kjem frå Oslo.

Foto: Shutterstock

Læringsnettverk for tenester til menneske med utviklingshemming

KS i samarbeid med KS Konsulent, har i 2022 og 2023 gjennomført læringsnettverk for tenester til mennesker med utviklingshemming for 17 kommunar i Rogaland og Vestland. Vi gir no nye kommunar høve til å delta.

Foto: KS

Fylkesordførerkollegiet

Fylkesordførerkollegiet gir fylkeskommunene en felles arena for interessepolitisk arbeid. Kollegiet ledes av fylkesordfører i Rogaland, Ole Ueland (H) med fylkesordfører i Vestfold, Anne Strømøy (H), som nestleder.

Foto: CF Salicath/Frivillighet Norge

Bergen kommune er Årets frivillighetskommune

Bergen kommune er kåret til Årets frivillighetskommune. Kommunen mottar prisen for å legge godt til rette for samarbeid og dialog med frivilligheten.

Foto: KS

- Vi skal løfte heile laget

Petter Sortland blei onsdag valt til ny styreleiar i KS Vestland. - Eg vil jobbe for samarbeid i fylket og for at kommunesektoren i Vestland sine interesser skal bli tatt omsyn til, både hos sentrale styresmakter og regionale samfunnsaktørar, seier han.

Les flere artikler

Arrangementer

FLERE KURS OG KONFERANSER

KONTAKT