Informasjonsseminar i Oslo 27.august

På dette seminaret vil du få informasjon om vårt samarbeidsprogram Local Development, Poverty Reduction and Enhanced Roma Inclusion i Romania og hvilke muligheter det er for norsk-rumensk samarbeid på lokalt nivå. Det blir fokus på to nye utlysninger som lanseres i september.

Program 27.august kl. 9:30-12:30 på KS

  • Innblikk i rumenske lokalsamfunn / Rumensk ambassade (tbc)
  • Erfaringer med prosjektarbeid i Romania / Frelsesarmeen
  • Norsk-rumensk samarbeid og EØS-midlene /Utenriksdepartement
  • Informasjon om to nye utlysninger Local Development og Roma Inclusion / Romanian Social Development Fund
  • KS sin rolle i EØS-ordningene generelt og i dette programmet spesielt / KS
  • Q&A
  • Lunsj

Påmelding til informasjonsseminar i Oslo innen 22.august.

Partnerseminar i Bucuresti 19. og 20.september

I forbindelse med lansering av nye utlysinger, arrangerer vår partner Romanian Social Development Fund to partnersøkseminarer i Bucuresti 19.-20. september. Det første har fokus på samarbeid om lokal utvikling, og det andre omhandler inkludering av romfolk. Norske deltakere kan få midler til å dekke reisekostnader. Mer informasjon om seminarene og reisestøtte finner du i dokumentboksen nederst.

Påmelding til partnersøkseminar Local Development 19.september

Påmelding til partnersøkseminar Roma Inclusion 20.september

Påmeldingsfrist er 1.september. OBS! De påmeldte får bekreftelse og offisiell invitasjon fra arrangøren i begynnelsen av september. Vent med bestilling av reise mm. frem til du har fått bekreftelse. 

Støtte til samarbeid om prosjektutvikling

Midler til samarbeid om prosjektutvikling er tilgjengelig på programområdene «Local Development», «Roma Inclusion», «Human Rights» og «Priority Interventions». Prosjektmidler på de to første områdene lyses ut i september, mens midler til de to siste blir tilgjengelig i 2020. Støtte til prosjektutvikling er altså tilgjengelig på alle fire områdene. Maksimum søknadsbeløp per organisasjon er 5 000 Euro, og både norske og rumenske partnere kan søke. Informasjon om ordningen, og søknadsskjema, fins på RSDFs hjemmeside og i «Applicants Guide».

Ta kontakt med vår rumenske samarbeidspartner Cosmin Campean (CCAMPEAN@frds.ro) eller kontaktpersoner i KS Gunnbjørg Nåvik og Kiira Keski-Nirva. (Se kontaktinformasjon til dem under artikkelen.)