Alt du lurer på om kommuneøkonomienr, og mye du ikke visste at du lurte på....

Tirsdag 12. mai legger regjeringen fram både Revidert Nasjonalbudsjett (RNB) for 2020, og Kommuneproposisjonen 2021.

Dagen etter, onsdag 13. mai, inviterer KS Regioner til seminar/webinar for alle som er opptatt av utsiktene for kommunenes og fylkeskommunenes økonomi for resten av dette året og for neste år.

KS’ egne eksperter vil gå gjennom de viktigste sidene ved begge dokumentene, og de vil også svare på spørsmål fra deltakerne. I tillegg til at de som sitter i salen selvsagt kan stille spørsmål til våre eksperter, kan de som følger møtet på nett gjøre det samme, både på forhånd og underveis. Spørsmål som er sendt inn på forhånd vil være garantert svar, mens spørsmål som sendes inn under møtet vil bli besvart så langt tida og kapasiteten rekker (adresse for spørsmål kommer når vi nærmer oss).

- Vi vet fra tidligere år at mange steder har man hatt stort utbytte av å følge møtet i fellesskap på skjerm. Det er jo også en fin anledning til å diskutere konsekvenser for egen kommune og fylkeskommune!

Tidligere år har KS i Vestfold og Telemark invitert til dagskonferanse om dette tema. I år inviterer vi kommunene og fylkeskommunen på denne måten; til å få kommentarer - og til å stille spørsmål. 

Vi vil komme tilbake med adresse til strømming på nett - og hvordan spørsmål kan sendes inn.