eKommune er den årlige møteplassen for alle som er opptatt av digitalisering og innovasjon i kommunal sektor. I 2022 arrangeres konferansen 28. og 29. april på Lily Countryclub på Kløfta, strategisk plassert mellom Gardermoen og Oslo. Påmeldingen er åpen

Digitalisering og innovasjon

Etter to år med digitale eKommune-konferanser, kan vi endelig møtes igjen fysisk. Hovedtema for årets konferanse er: Hvordan lykkes med digitalisering og innovasjon i praksis? I løpet av to innholdsrike dager får vi se ulike aspekt av digitalisering og innovasjon; hvordan dette påvirker samfunnet vi lever i, menneskene vi er, organisasjonene vi jobber i og hvordan vi kan utnytte mulighetene i teknologien som utvikler seg hele tiden.

Programleder for eKommune 2022 er Håkon Haugsbø.

Hovedinnlederne vil bli annonsert her fortløpende, så snart de er bekreftet. Se programmet HER.  

Som alltid vil det være plenumssesjoner, parallellsesjoner med dypdykk, leverandørseminarer, gode pauser og mange muligheter til å mingle og utveksle erfaringer med likesinnede.

Fysisk konferanse med streaming

Har du ikke anledning til å delta fysisk, kan du følge konferansen digitalt. Alt som skjer i plenum vil bli streamet og delt via vår konferanseplattform. Der kan du også gjøre dypdykk i prosjektSnaper, chatte med andre deltakere og utstillere, finne presentasjoner og annen informasjon om innledere, utstiller og deltakere.

Hjertelig velkommen til eKommune den 28. og 29. april 2022 på Lily Countryclub.

Lenkeblokk Icon Les mer om eKommune 2022 og meld deg på her.