Stian Davies

Leder i hovudutval for kultur, idrett og inkludering og
fylkestingsmedlem i Vestland fylkeskommune. Utdannet jurist, jobber i   ADI Advokater. Lang erfaring fra organisasjonslivet, styremedlem i   Festspillene i Bergen, tidligere folkevalgt i Askøy kommune mm. 

Maja Foss Five

Leder i hovedutvalg for kultur, folkehelse, tannhelse og idrett og fylkesvaraordfører i Vestfold og Telemark fylkeskommune. Styremedlem i blant annet Notodden Bluesfestival, og Teater Ibsen. Utdannet teaterpedagog.

Morten Gjelten

Direktør i NTO (Norsk teater- og orkesterforening). Økonomiutdannet fra NHH. Tidligere direktør på Det Norske   Teatret og Trøndelag Teater. Er president i den europeiske bransjeorganisasjonen for musikk og scenekunst PEARLE. Styremedlem ved Kunsthøgskolen i Oslo (KHIO) og Musikk i Innlandet.

Guri Langmyr Iochev

Seksjonsleder for infrastruktur og mangfold i Norsk kulturråd. Utdannet sosialantropolog ved Universitetet i Oslo. Tidligere seksjonsleder for tilskuddsforvaltning i Norsk Kulturråd og underdirektør i Utlendingsdirektoratet.

Frank Jørstad

Teatersjef for det nasjonale kventeatret Kvääniteatteri, skuespiller og teaterinstruktør. Hatt en rekke stillinger ved nasjonale scener i Norge, styremedlem i Det samiske nasjonalteatret Beaivvas.

Ottar Michelsen

Nestleder i Kultur-, idrett- og friluftslivskomiteen Trondheim kommune. Professor i miljøledelse og prodekan for bærekraft ved NTNU. Tidligere styreleder ved Teaterhuset Avant Garden/Rosendal Teater, korpspappa.

Nina Sandberg

Generalsekretær for Universitets- og høgskolerådet. Tidligere stortingsrepresentant, ordfører i Nesodden kommune og forsker på NIFU (Nordisk institutt for studier av innovasjon, forskning og utdanning).

Stein Slyngstad

Direktør i Kulturetaten i Oslo kommune. Utdannet siviløkonom fra NHH. Tidligere direktør i Kulturdepartementet, Kulturrådet, Norsk filmfond og ved Henie Onstad Kunstsenter, Stavanger Symfoniorkester og Stavanger  Konserthus. Nestleder i styret i Stavanger Symfoniorkester.

Rune Thele

Kultur- og næringssjef i Rogaland fylkeskommune. Tidligere seksjonsleder ved Universitetet i Oslo, seksjonsleder i   Norsk Kulturråd, spesialrådgiver ved NordForsk underlagt Nordisk ministerråd og seniorrådgiver i Nordisk råd

Prosjektleder: Line Anni Solbakken, spesialrådgiver i KS

Prosessleder: Veslemøy Hellem, spesialrådgiver i KS