KS-Konsulent
KS-Konsulent as (KS-K) tilbyr rådgivning for kommuner, fylkeskommuner og kommunalt eide bedrifter. Lederutvikling, organisasjonsutvikling, politisk organisering og styring, analyse og omstilling er sentrale rådgivningsområder.

KF
KF (tidligere Kommuneforlaget AS) samarbeider nært med KS og medlemmene i utvikling, kvalitetssikring og oppdatering av informasjons- og kunnskapsprodukter. Forlaget samarbeider også med KS om distribusjon av faglig informasjon og tilrettelegging av elektroniske verktøy.

Kommunal Rapport
Kommunal Rapport AS er en ukeavis og et nettsted for politikere, administrasjon og andre interesserte i og utenfor kommunesektoren. Avisen redigeres på uavhengig grunnlag og etter de normer og regler som er nedfelt i Redaktørplakaten, Vær Varsom-plakaten og Tekstreklameplakaten.

KS Agenda
KS Agenda kurs- og kompetanseutvikling (KSAKK) utvikler og gjennomfører kontinuerlig kurs, konferanser og andre møteplasser for kommunal sektor. Dette gjøres både i egen regi og på vegne av oppdragsgivere.
Nationaltheatret Konferansesenter KS Agenda (NTK) tilbyr 15 moderne konferanselokaler med sentral beliggenhet, kun 25 meter fra Nationaltheatret stasjon. I tillegg tilbyr vi Restaurant Trakteriet med 240 sitteplasser.

Kommunenes Hus
Kommunenes Hus AS er et eiendoms­selskap som i sin helhet eies av KS Holding AS. Kommunenes Hus leier ut til KS, Kommuneforlaget, Kommunal Rapport, KS Bedrift og KS Agenda. I tillegg holder den japanske ambassade til i Kommunenes Hus. Blant øvrige leietakere finner du blant annet diverse interesseorganisasjoner, flyselskap, reisebyrå, tannleger, med flere.

Her kan du lese spesialutgaven av Kommunalt Tidsskrift fra 1957 med en detaljert beskrivelse av innvielsen av Kommunenes Hus. (pdf)

Her kan du lese mer om KS Bedrift som er et selvstendig selskap i KS-familien og ikke en del av konsernet.