Agenda og dokumenter til KSI Årssamling 2021:

Første dag er Innkjøpsledelsens dag!

Vi inviterer KS, DFØ og NHO på scenen for å sammen finne hovedtrekkene vi bør ta med oss etter to år med pandemi.

Vi gleder oss også til å ta imot vinnerne av DFØ «Anskaffelsesprisen 2021» som vil forteller oss hvordan de har fått til det gode samarbeidet med hverandre, behovshavere og kommuneledelsen i byggingen av ny skole i Rælingen kommune.

Vi hører mer fra kommuner som har kommet langt i sitt arbeid med kontraktsoppfølging. Det vil også bli tid til å diskutere med andre deltakere og utveksle tips og erfaringer du kan ta med tilbake for å styrke innkjøpsledelsesarbeidet i din organisasjon.

Vi avslutter selvfølgelig dagen med KS Advokatene som vil fortelle om to viktige tema under pandemien; takvolum og varighet på IKT-kontrakter.

Vi får besøk av Børge Lund, skaperen av tegnestripen LUNCH.

Han vil tegne og fortelle oss om viktigheten av klart språk i anskaffelsesarbeidet.

Gjengitt med tillatelse fra LUNCH © B. Lund, distr. strandcomics.no

Andre dag er Bærekraftsdagen!

Vi får høre fra Øystein Djupedal, tidligere Kunnskapsminister og Fylkesmann i Aust-Agder. Han er nå direktør i Husbanken sør. Han vil fokusere på framtidsscenarier gitt den krevende tid vi er inne i. Bærekraft er selvsagt et av dem, men krig, nytt Europa, covid og demokrati/ menneskerettigheter er også sentrale emner i foredraget som starter dagen.

DFØ vil forklare oss hvordan vi skal bruke råd og veiledning på www.anskaffelser.no best mulig, og Klima Viken viser hvordan de har jobbet frem gode, likelydende krav for hele Viken fylke som kan følges opp på lik måte i hele regionen.

Vi avslutter med Erik Jungeling fra Skatteetaten som forteller om innsatsen mot A-krim gjennom Skatteetatens samarbeidsavtaler med næringslivet. Han har tidligere jobbet som kommunejurist og i politiet.

I tillegg gleder vi oss til å møtes på middag, dans og mye moro på «toppen» av Ålesund i flotte Fjellstua.

Presentasjoner fra KSI årssamling 2022