Til hovedinnhold

Kultur

Kulturfeltet har en verdi i seg selv, men skaper også et bredt spekter av samfunnsverdier. Feltet er derfor en viktig del av tjenestetilbudet og samfunnsutviklingen i kommunesektoren.

Artikler

Mer om kultur

Foto: Mostphotos

KS inviterer til digitalt møte om KIs muligheter og utfordringer på kulturfeltet

Kunstig intelligens har lenge vært en del av livene våre, kanskje uten at vi har tenkt så mye på hvor og hvordan. Utviklingen av KI går imidlertid raskt, og den gir både muligheter og utfordringer.

Foto: Visuelle notater

Dialogseminar om kulturskolen

Norsk kulturskoleråd, KS og Utdanningsdirektoratet arrangerer dialogseminar 29. april. Tema er hvordan samarbeid med frivillige organisasjoner og andre aktører i lokalsamfunnet kan gi en bedre skole og kulturskole.

Foto: Bly

Lederkonferanse for kultur og skole

Norsk kulturskoleråd, KS og Norges musikkhøgskole arrangerer Lederkonferansen 2024. Den er en årlig møteplass for administrative og politiske ledere i skole, kulturskole og kunst.

Foto: KS

Kulturpolitisk toppmøte 2024

Lokale og regionale folkevalgte fra hele landet møtte kultur- og likestillingsminister Lubna Jaffery på årets kulturpolitiske toppmøte mellom regjeringen og kommunesektoren.

Foto: Spekter

Kommunesektoren bidrar til bedre kunstnerkår

Kommunesektoren er en viktig arbeids- og oppdragsgiver for kunstnere. Den kulturelle skolesekken (DKS) ble startet i kommunesektoren og er i dag er landets største oppdragsgiver for kunstnere. Det påpekte KS i Stortingets høring om kunstnermeldingen.

Foto: KS

KS-podkast: Armlengdes avstand til kunst og kultur?

Live-utgave! Mandag 11. desember lanserte KS et refleksjonshefte om det som heter "armlengdes avstand-prinsippet" i kulturpolitikken.

Les flere artikler

KONTAKT