Temaet for den andre episoden er Tolga-saken fra høsten 2018. Hvordan opplevde kommunen og lokalsamfunnet denne saken på nært hold, hva skjedde i kommunen under og etter saken? Hva lærte egentlig kommunen og kunne dette vært unngått?

Vi spør også debattdeltakerne ordfører Ragnhild Aashaug, høyskolelektor Ketil Raknes og Nina Neset, revisjonssjef i Romerike Revisjon, om hva andre kommuner kan lære av denne saken og håndteringen. 

– Vi ble for opphengt i å forklare en del tekniske detaljer, forteller Aashaug i denne episoden. Hun tror de ble for opptatt av fakta og for lite av følelser.   


Spesielt interesserte

Podkasten vil framover ta opp aktuelle temaer slik som barnehage, skoler, veier, boliger og arbeidsplasser, bompenger, kollektivtrafikk – og ikke minst demokrati og medbestemmelse.  Med andre ord en podkast for alle dem som er spesielt interessert i livet.

Ny episode hver måned

Fagsjef i KS, Kjell Erik Saure, er fast programleder for KS-podden. Han har mange års erfaring fra NRK radio og som debattleder.

Du kan abonnere på KS-podden i de fleste podkastspillere (se linker lenger ned på siden). Tredje episode kommer 7. juni.