Abonner nå!

Søk etter "Der livet leves" i din podkastspiller, eller bruk linkene lenger ned på siden.

– Vi gleder oss! Jeg håper KS-podden vil bidra til at vi når ut til vanlige folk, journalister og stortingspolitikere. Vår ambisjon er å gi dem som hører på økt kunnskap i en engasjerende form. Med interessante gjester og spennende temaer har vi tro på at dette blir en relevant podkast både for våre medlemmer og andre samfunnsinteresserte, sa kommunikasjonsdirektør i KS Liv Merete Wiker.

Lokaldemokrati og hatefulle ytringer

Temaet for den første episoden var lokaldemokrati og utfordringen med at stadig flere lokalpolitikere utsettes for trusler og hatefulle ytringer. Vi presenterte en helt ny undersøkelse om trusler og hets mot lokalpolitikere som ga oss noen svar på omfanget og hvor alvorlig dette problemet er. Kommunalminister Monica Mæland og ordfører Kristin Maurstad i Vågsøy er to av gjestene i den første KS-podden: 


Spesielt interesserte

Podkasten tar opp aktuelle temaer slik som barnehage, skoler, veier, boliger og arbeidsplasser, bompenger, kollektivtrafikk – og ikke minst demokrati og medbestemmelse.  Med andre ord en podkast for alle dem som er spesielt interessert i livet.

Ny episode hver uke

Fagsjef i KS, Kjell Erik Saure, er fast programleder for KS-podden. Han har mange års erfaring fra NRK radio og som debattleder.

Nye episoder slippes hver mandag morgen. Du kan abonnere på KS-podden i de fleste podkastspillere (se linker lenger ned på siden).