Sted: Digitalt

Hvordan utvikle et veiledningstilbud til innbyggerne i digital kompetanse?

PÅMELDING

Praktisk informasjon

Tid: 20. november 2020 kl. 09.00 - 11.30

Sted: Digitalt

Pris: Gratis kr

Målgruppe: Kommuner og frivillige i kommunen som ønsker å etablere og utvikle et veiledningstilbud til innbyggerne i grunnleggende digital kompetanse 

Region: Oslo

Fredag 20. november inviterer vi til en digital kom-i-gang-samling for kommuner som vil etablere et veiledningstilbud i digital kompetanse for innbyggerne! 

 

Temaet for samlingen er hvordan komme i gang med å utvikle et fast veiledningstilbud i din kommune? Samlingen setter søkelyset på hva det er lurt å tenke på når man skal utvikle og organisere et veiledningstilbud i digital kompetanse.  KS vil dele tips og råd fra digihjelpen.no og gode eksempler på tilbud fra andre kommuner. 

 

I tillegg vil det nasjonale prosjektet «Biblioteket som samskaper» presentere en verktøykasse for samskaping og vise verktøy dere kan benytte for å utvikle et treffende veiledningstilbud sammen med innbyggerne og andre relevante aktører i kommunen.  

 

Den digitale samlingen vil ha en kombinasjon av presentasjoner i plenum, diskusjoner på tvers i grupper og tid til litt individuell refleksjon 

Har du spørsmål, send mail til digihjelpen@ks.no  

 

Vi håper å se deg fredag 20. november.   

KONTAKT