Sted: Digitalt

Bilde av NAV-sjef Hans Christian Holte
NAV-sjefe Hans Christian Holte

Hvordan lykkes med klarspråk i store organisasjoner?

PÅMELDING

Praktisk informasjon

Tid: 11. juni 2021 kl. 11.00 - 12.00

Sted: Digitalt

Pris: Gratis kr

Region: Oslo

Hvorfor satser toppsjefen i NAV på klart språk i sin organisasjon? At klart språk lønner seg, er det ingen tvil om, og vi vet at klart språk i digitale tjenester gjør hverdagen enklere for brukerne. Men hva må til for at en stor organisasjon prioriterer klart språk? 

 

Velkommen til nytt digitalt klarspråkstreff fredag 11. juni kl. 11 til 12 om hvordan lykkes med klarspråk i store organisasjoner.

 

På klarspråkstreffet den 11. juni viser Nav-direktør Hans Christian Holte hvorfor klarspråk er en av fem hovedsatsninger i etaten. Sammen med to kollegaer gir han deg også svarene på hvordan en så stor offentlig virksomhet lykkes med satsingen på klarspråk. Ingvill Eriksen i Direktoratet for e-helse fikk utmerkelsen «Årets trekkhund» under årets utdeling av klarspråksprisene. Hun vil fortelle hvordan hun har motivert og trukket med seg ledere og kollegaer i arbeidet med et klart helsespråk.

 

Program

Digitaliseringsdirektoratet, KS og Språkrådet samarbeider om en rekke digitale klarspråkstreff. Treffene er gratis og åpne for alle.

KONTAKT