Til hovedinnhold

Sted: Radisson Blu Scandinavia, Oslo

Foto: Dag Tynes
Arbeidslivskonferansen arrangeres som en fysisk konferanse med mulighet for digital deltakelse, 20.-21. september 2023, på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo sentrum.

Arbeidslivskonferansen

PÅMELDING

Praktisk informasjon

Fra: 20. september 2023 kl. 15.00

Til: 21. september 2023 kl. 15.00

Sted: Radisson Blu Scandinavia, Oslo

Region: Oslo

Å være nyskapende arbeidsgiver blir alfa og omega for å lykkes med samfunnsoppdraget på kort og lang sikt. Hvordan skal kommunesektoren få det til? Det får vi høre og lære mer om på Arbeidslivskonferansen i september i Oslo. Påmeldingen er åpen!

Omfattende omstilling er helt avgjørende for å opprettholde velferdsnivået i landet vårt. En levedyktig kommunesektor krever nyskaping og nytenking. Kommunen som arbeidsgiver i denne nye tiden må lykkes med å ta de gode grepene: Å våge, å lede, å samhandle, å mobilisere og å lære.  

Konferansen arrangeres som en fysisk konferanse med mulighet for digital deltakelse, 20.-21. september 2023, på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo sentrum. 

Kampen om sårt tiltrengt arbeidskraft er startet. Kommunale helse- og omsorgstjenester er presset, og flere kommuner strever med å gi innbyggere de tjenestene de enten forventer eller har rett på. Vi ser nærmere på hvilke grep Kommune-Norge kan ta for å lykkes med oppdraget som må løses.  

Får konkrete råd

På Arbeidslivskonferansen På en helt annen måte i september møter du en rekke dyktige ledere og fagfolk som er eksperter på disse områdene. De skal gi oss konkrete råd til bruk i egen arbeidshverdag. Vi får også høre og lære av inspirerende historier fra kommuner som har tatt grep – og som har erfart at det er mulig å lykkes. 

På konferansen møter du blant andre: 

Thomas Henschien er møteleder under konferansen. 

 

KONTAKT