Viktig beskjed til Visma-kommuner/-fylkeskommuner

Lønn for desember måned må være kjørt før PAI-rapporten blir tatt ut og lastet opp på våre sider. (Den opprinnelige fristen på 6. desember er utsatt til 13. desember.)

Viktig beskjed til Unit4-kommuner/-fylkeskommuner

KS lønnsstatistikk PAI skal innrapporteres akkurat som i fjor.

 

På grunn av nye koder knyttet til omlegging av ubekvemstilleggene fra 2019, er det viktig å kontrollere at alle lønnsarter er kommet med i rapporten, før den lastes opp.

 

Det er viktig å kontrollere henvisning av lønnsarter til riktig post (skjermbilder Lønnarter i rapportkolonne) som mangler eller ikke stemmer overens med det som er oppgitt som rapportkolonne i rapporten.

NB!

Som følger av nye nettsider må alle oppgavegivere opprette nye brukere før de laster opp filer.

Lenkeblokk Icon Trykk her for å opprette en bruker

Her kan du laste opp filer til PAI og fraværeregisteret (bruk Googles nettleser Chrome):

Lenkeblokk Icon Trykk her for å laste opp filer Lenkeblokk Icon Trykk her hvis du har en bruker, men har glemt passordet

En veiledning for opplastingen finnes her.

De som har levert filer tidligere har allerede en registrert bruker. Dersom du ikke har brukernavn og passord fra tidligere må du opprette bruker. Merk at brukernavn må være ens egen epostadresse.  

PAI-data

Du kan finne mer informasjon om hvordan PAI-filene skal se ut, hvilke opplysninger de skal inneholder og detaljerte opplysninger om de ulike feltene her.

Fraværsdata

Du kan finne mer informasjon om hvordan fraværsfilene skal se ut, hvilke opplysninger de skal inneholder og detaljerte opplysninger om de ulike feltene her