Forum for kommunal planlegging har gleden av å invitere til Kommuneplankonferansen 2023 på Gjøvik den 13. og 14. februar. Vi skal være på Quality Hotel Strand og Gjøvik kino og scene. Konferansen blir den 30. i rekken av vårt årlige arrangement. I tillegg ønsker vi å markere at det nå er uteksaminert hele 50 kull fra Samplan-studiet. Vi slår derfor litt ekstra på stortromma i år.

Konferanseprogrammet tilbyr fag og opplevelser i en rikholdig sammensetning av aktuelle tema, med både teoretisk og praktisk tilnærming. Det er lagt opp til plenumsforedrag og parallellsesjoner. På konferansen får du høre engasjerende innlegg av interessante foredragsholdere, blant andre statssekretær Kjersti Bjørnstad, KDD, professor Dag O. Hessen (UiO), forfatter og medlem av Klimautvalget 2050, Eirik Newth, professor Josefina Syssner (LiU), forsker Gro Sandkjær Hanssen (OsloMet), seniorplanlegger Erik Plathe (Asplan Viak), førsteamanuensis Aksel Hagen (HINN), professor Ulla Higdem (HINN), doktor Sunniva Rose og mange flere. Først og fremst er konferansen en mulighet for faglig påfyll og gode diskusjoner, men likefullt er arrangementet en flott arena for å treffe planleggere og fagfolk fra hele landet.

Tradisjonen tro som ved våre tidligere konferanser, blir det arrangert mini-studietur, forprogram og etterprogram. Denne gangen vil du få mulighet til å oppleve Innlandet med reise i Mjøsregionen, og besøk til steder som verdens høyeste trebygning (Mjøstårnet), tretopphytter (Norges første i sitt slag), Mustad næringspark (et transformasjonseventyr), Gjøvik Gård og Dokkadeltaet Nasjonale våtmarkssenter.

Under konferansen blir det lagt opp til jevnlige kulturelle innslag. Det blir også mulighet for å se seg om og gjøre seg bedre kjent med Gjøvik.

Håper du har anledning til å være med.

Du får 1000 kr i rabatt ved påmelding før 18. desember.