Her finner du hele programmet.

Programmet er som alltid, omfattende og mye skal på plass, og programkomitéen er ganske så fornøyd. Allerede lørdag 9. februar starter en mini studietur/forforprogram med utgangspunkt i Fredrikstad, via Hvaler til Strømstad. Veien videre etter en natt i nabolandet snirkler seg gjennom det  historiske Haldenområdet inn i forprogrammet som presenterer Halden by og kommune på ulike faglige vis, blant annet får vi se byen fra Festningen både i daglys og under en middag med mye kultur, etter mørkets frembrudd.

Hovedprogrammet starter som alltid med ‘Moro med planteori’, er innholdsrikt,  med spennende og aktuelle temaer, en god blanding av forskning/utredning, praktiske erfaringer og forholdet mellom plan og politikk. Vi er heldige som får statsråd Monica Mæland, KMD, til å starte konferansen etter åpning ved fylkesordfører i Østfold, Ole Haabeth, og ordfører i Halden kommune, Thor Håkon Edquist. Deretter kommer innledere som jobber eller forsker tett på planlegging på løpende bånd! Her bør det være mye å hente med seg hjem enten i  kommuneplanen, næringsutvikling, sosial bærekraft eller annet. Det er bare å glede seg.

For de som ønsker mer påfyll, er etterprogrammet med besøk til Halden atomreaktor samt et opplegg rundt industribedriften Norske skog Saugbrugs innvirkning på byliv og sentrumsutvikling også å anbefale.

Kostnader:

  • Vi har prøvd å holde utgiftene på de siste års nivå, blant annet takket være rause bidrag fra programkomitéens arbeidsgivere. Melder du deg på innen 18. desember, er prisen relativt gunstig, og er dere to eller flere av samme arbeidsgiver, går alle for medlemspris! Den 4. personen slipper deltakeravgift.
  • Da Halden by ikke har ett stort hotell, men to mindre, så bruker vi begge. Det ene ligger vegg i vegg med Halden kulturhus, det andre er en fin spasertur unna.
  • I forbindelse med etterprogrammet tirsdag, ser vi på mulighetene for at bussen kjører til Råde/Moss-området hvor det er flere tog- og bussavganger, kanskje også mot Gardermoen om vi får det til.

Årsmøte i Fkp 2019:

Årsmøtet mandag 11. februar blir kl. 17.15 rett etter at det offisielle programmet er slutt. Vær med  å påvirke aktiviteter og retning for forumet og bli mer kjent med Fkp som organisasjon og  ikke minst alle Fkp'ere!