Nordic Edge er en meget viktig arena for oss når det kommer til smartby, politikkutvikling og bærekraftsarbeid.
Øyvind S. Tanum, Smartbysjef, Trondheim kommune

2020-utgaven av Nordic Edge Expo blir en interaktiv digital konferanse med livesendinger fra fem nordiske byer og Brüssel. Konferansen startes fra en scene i Stavanger. Deretter kan deltakerne følge en av seks parallelle livesendinger. KS vil delta på livescenen i Oslo og fra fire digitale sesjoner fra Bodø, Ålesund, Trondheim og Oslo.

Nordic Edge Expo er den viktigste møteplassen for nordiske byer og kommuner som jobber med smart og bærekraftig utvikling. Her møter offentlig sektor det private næringsliv og organisasjoner for å dele erfaringer, diskutere utfordringer og presentere løsninger.

KS samarbeider med Design og Arkitektur Norge (DogA), Innovasjon Norge, Norges forskningsråd, Smartbynettverket og Bærekraftsnettverket om programmet på hovedscenen og flere av sesjonene. Det overordnede temaet for årets konferanse er «Rethink Normality». KS bringer inn lokale løsninger på globale bærekraftsutfordringer, levende lokalsamfunn, smart teknologi, innbyggerinvolvering og internasjonale samarbeid.

Les mer om programmet

Fem gratisbilletter til kommuner og fylkeskommuner

KS er medarrangør av konferansen og har sørget for at alle kommuner og fylkeskommuner får fem gratis billetter. Billetter utover det antallet koster 290,- pr stk. Billettene gir tilgang til alle scener, workshops og sesjoner, samt alle utstillerrom. Det flotte med årets konferanse er at billetten gir tilgang til konferanseplattformen ut året, så om man ikke rekker å få med seg alt på konferansedagen har man ubegrenset tilgang til å ta en gjenvisitt.

Ønsker din kommune eller fylkeskommune å bestille fem gratisbilletter, sendes bestillingen samlet til Caroline Townsend og merkes med: «KS Nordic Edge 2020».

Tilbud til kommuner som vil være utstiller

På Nordic Edge Expo får du et skreddersydd, digitalt utstillerrom hvor du kan vise frem din kommune. Her kan din kommune invitere til dialog med mulige samarbeidspartnere, presentere utfordringer og muligheter, samt booke møter med andre deltakere på Nordens ledende smartby-arena. Nordic Edge tilbyr et digitalt utstillerrom som vil være åpent i god tid før og etter konferansen (varighet til 31.12.2020). Utstillerrommet inneholder mulighet for livesendinger, chat og møtebooking. En flott måte å vise frem kommunens smartby- og bærekraftsarbeid!

KS er medarrangør av konferansen og derfor får kommuner og fylkeskommuner 50% avslag på utstillerpakker. Ta kontakt med Trine Klinkenberg i Nordic Edge.

Nettsiden for Nordic Edge Expo 2020