Kurset består av en grunnleggende innføring i eiendomsskatt, et praktisk rettet foredrag om rollefordeling i eiendomsskattesaker, en kort innføring i offentlighet, innsyn og taushetsplikt, samt et foredrag om klage, retting, omtaksering og sakskostnader.

Kurset bygger på opptak fra dagskursene som er holdt rundt i landet i 2020. Kurset er per januar 2021 stengt for ordinær påmelding, men ta kontakt med Stig Dahlsveen hvis du ønsker å melde deg på.

Tilgang

Kurset ligger er tilgjengelig via nettsiden KS Læring. Du logger inn eller registrerer deg som ny bruker øverst i høyre hjørne på startsiden.

Merk at en del kommuner kan ha automatisk innlogging i KS Læring for ansatte (SSO). Ta eventuelt kontakt med din IKT-ansvarlige for mer informasjon. Hvis du allerede er bruker i KS Læring, så kan du gå rett til punkt 2 i brukerveiledningen etter pålogging.

Når det gjelder punkt 3 i brukerveiledningen angående fakturainformasjon, så er «fakturainformasjon (for eksterne deltakere)» riktig valg for de aller fleste.

Lenkeblokk Icon Brukerveiledning for kurs i eiendomsskatt på KS Læring

Pris

  • Kr 2.500,- per person.
  • Kr 10.000,- totalt for fire eller flere personer.
  • Gratis for personer som har deltatt på ett av dagskursene i Tromsø, Bergen, Stavanger, Trondheim eller Oslo.

Når du er ferdig med registreringen, kan det ta litt tid før kursmodulene lastes inn.

Kursmodulene er lagt inn i samme rekkefølge som de ble presentert på dagskursene, men det er selvsagt mulig å se på dem i en annen rekkefølge.

Kursdokumentasjon

Alle presentasjonene ligger under hver av videoopptakene i pdf-format.

Spørsmål om faglig innhold

Spørsmål om kursets faglige innhold kan rettes på epost til advokat Anne-Lise Hellebostad, KS Advokatene.