Arrangementet åpnes av Latvias minister for miljøvern og regional utvikling, Artūrs Toms Plešs, sammen med visestatssekretæren for kultur, Uldis Zariņš, og Norges ambassadør i Latvia, Kristian Ødegaard. Deltakerne vil bli introdusert for programmets nøkkeltema, som inkluderer virksomhetsstøtte, godt styresett og sosial integrasjon, så vel som de planlagte utlysningene av prosjektstøtte innen næringsliv og kultur. Alle aktiviteter understøtter også programmets overordnede mål, som er å redusere sosiale og økonomiske ulikheter, i tillegg til å etablere samarbeid mellom aktører i Norge og Latvia.

Her får du også mulighet til å møte Pellegrino Riccardi, en av Norges beste motivasjonstalere. Han skal blant annet snakke om hvordan nasjonal identitet påvirker måten vi kommuniserer på, hvordan man opprettholder samarbeid over landegrensene i pandemiens tidsalder, og hvordan man kan motvirke såkalt «Zoom Fatigue». Dessuten vil det være anledning til å delta i en interaktiv konkurranse om Latvia og Norge. Vinnerne får premien i posten!

Seminaret finner sted på Zoom fra kl. 10.00 til 12.00 norsk tid, og vil gi muligheten for interesserte norske aktører til å finne ut hvilke muligheter programmet kan tilby dem.

Meld deg på her innen 22. mars. Registrerte deltakere vil motta en Zoom-tilgangstilgangskobling til sin e-postadresse.

Gjeldende språk vil være engelsk og latvisk med simultanoversettelse gjennom egne lydkanaler i Zoom. Arrangør er det latviske departementet for miljøvern og regional utvikling, i samarbeid med det latviske Kulturdepartementet og de norske programpartnerne KS og Kulturrådet.

Hele programmet: