KS og Impact StartUp inviterer din kommune til EffektLab #Barn & Unge - for å utforske samarbeid med sosiale entreprenører som har løsninger rettet mot barn og unge. Sammen med andre fremoverlente kommuner som ønsker å gjøre innkjøp fra, eller samarbeid med private og ideelle aktører, tilbyr vi et program hvor vi avdekker barrierer og fjerner dem sammen.

Lenkeblokk Icon Innbydelse EffektLab

Er du på jakt etter nye løsninger på barn og unges behov, og interessert i å utforske dem i samarbeid med sosiale entreprenører?

Da er du kanskje en av dem vi bør invitere til et skreddersydd program hvor du sammen med andre fremoverlente kommuner og fylkeskommuner får veiledning og kunnskap til å finne løsninger på barrierer og inngå innovative partnerskap. Høres dette interessant ut? Se invitasjon og ta kontakt for uforpliktende samtale.  

EffektLab #Barn & Unge – er designet i tett samarbeid mellom KS, Impact StartUp og Ferd Sosiale Entreprenører.

Mål for arbeidet er:
At kommuner og sosiale entreprenører skal utvikle felles forståelse og kultur for  samarbeid og anskaffelser under og etter program

At deltakende kommuner blir klare til å gjøre en utlysning for å anskaffe en innovativsupplerende tjeneste innenfor området barn og unge, og at denne prosessen er inkluderende mot sosiale entreprenører

 At det inngås ulike former for innovative samarbeid, for eksempel effektkontrakter eller brofinansiering, med sosiale entreprenører eller oppstartsselskaper med tydelig samfunnsformål.