Arrangørene KS, Norsk kulturskoleråd og Norges musikkhøgskole er tilfredse med å kunne tilby et sterkt program, som har samme tema som konferansen som ble avlyst i fjor, og som også har mange av de samme programpostene, men også nytt og dagsaktuelt innhold.

- I fjor ble Lederkonferansen avlyst kort tid før arrangementet skulle finne sted – på grunn av koronapandemien. Men i år blir det konferanse igjen, for første gang på nett. Pandemi, postpandemi og digitalitet er naturlige stikkord i årets nettkonferanse, sier Torkel Øien, KS' medlem i arbeidsgruppen for konferansen.

Brenna, Falkum og Krokan
Trekløveret Brenna, Falkum og Krokan er altså hovedforedragsholdere, slik det var tenkt også på Lederkonferansen 2020 – før koronapandemien førte til at den måtte avlyses. Alle tre har justert sine foredrag i forhold til tida vi lever i, slik at arrangørene er trygge på at det er høyaktuelle foredrag som leveres.

Les mer om programmet og alle de ulike ingrediensene du kan få med deg på nettsiden til Lederkonferansen 2021, hvor du finner alt om konferansen:

  • Alltid oppdatert program
  • Omtaler av innhold og bidragsytere
  • Lenker til påmeldingsskjema og aktuelle nyhetssaker

Direkte til påmelding  Frist: 25. mars 2021.