Husk

Søknadsfristen til videregående opplæring er 1. mars.

Rekrutteringspatruljer er unge helsefagarbeidere, som stolt forteller om jobben de gjør i kommunen.

Alle våre rekrutteringspatruljer har deltatt på flere skolebesøk, både på ungdomsskoler og videregående. I møte med ungdommene har rekrutteringspatruljene brukt film, brosjyrer, PowerPoint-presentasjoner og quiz i både Kahoot og papirform! I en tid hvor flere elever har vært hjemme grunnet sykdom og karantene, har skolebesøkene også blitt streamet. Da har filmer og digitale presentasjoner vært et nyttig hjelpemiddel!


Fullt kjør på yrkesmesse. Foto: KS

Patruljen på Askøy har også rukket å delta på yrkesmesse for 400 10-klassinger. Med begrensninger på antall på stand samtidig har de både rullert seg imellom og samarbeidet med lærlinger fra IT og Byggdrifterfaget. Jobbvinner heier på våre løsningsorienterte patruljer!

Mellom skolebesøk og yrkesmesser blir presentasjonene tilpasset den enkelte målgruppe. Viktigheten av målrettede presentasjoner lærte vi av Anne Karin Nordskag på forrige samling.

Søknadsfristen til videregående opplæring er 1. mars. Patruljene er med andre ord inne i siste innspurt, vi er sikre på at de krysser målstreken med stil!


Patruljen fra Telemark på skolebesøk. Foto: KS

Kunne rekrutteringspatruljer vært noe for din kommune?

Ta kontakt med oss i Jobbvinner for mer info!