Inspirasjonsdag; Ta innbyggeren med
21.aug.2018

Inspirasjonsdag; Ta innbyggeren med

Praktisk informasjon
  • Tid: 21. august 2018 kl. 10.00 - 15.30
  • Sted: Hamar
  • Adresse: Hamar kommunes Bylab
  • Pris: 300
Kart

Region: KS Hedmark og Oppland | Hamar

Kom til inspirasjonsdag om innbyggermedvirkning og samskaping. Opplev blant annet Asker velferdslab og byløftprosjektet Tøyen Unlimited samt andre lokale eksempler

Inspirasjonsdag

KS Hedmark/Oppland inviterer igjen i år til en dag som kan inspirere til nye veier for innovasjon i kommunesektoren. Denne gangen inviterer vi til inspirasjonsdagen "Ta innbyggeren med" i Hamar kommunes nye Bylab d. 21. august 10-15.30. Her kan du få inspirasjon til hvordan din kommunene kan involvere innbyggere og samfunnsaktører i utviklingen av tjenester.

Din kommunes evne til å involvere og samskape med innbyggere og samfunnsaktører er en kilde til innovasjon og utvikling av lokalsamfunn og kommunale tjenester.

KS Hedmark og Oppland inviterer nytenkende kommuner som forteller om innovative måter å involvere og samskape med innbyggere på. Det vil blir plass til å møte andre kommuner og du kan dele din kommunes erfaringer.

 

Innovative kommuner

På dagen kan du blant annet høre om;

Asker velferdslab; En måte å organisere offentlige tjenester til innbyggere med sammensatte utfordringer og behov for tverrfaglige tjenester.

Tøyen unlimited: Områdeløftet er en satsing til å forbedre levekårene blant beboerne på Tøyen område i Oslo.

Begge prosjekter rommer eksempler som kan oversettes og brukes av kommuner i alle størrelser.

I tillegg blir det regionale eksempler på innbyggermedvirkning og samskaping.

 

Målgruppe og påmelding

Målgruppe for samlingen er både politisk og administrativ ledelse, samt fagpersoner i kommunene. Det er et begrenset antall plasser som fordeles etter først til mølle-prinsippet.

Det koster 300 kr å delta (inkl. sandwich og kaffe). Lenke til påmelding.