Ny portal for å dele innovasjonsarbeid
Nå samler vi alle de gode innovasjonsprosjektene i komINN - et nytt nettsted for å dele godt innovasjonsarbeid i kommunesektoren. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Ny portal for å dele innovasjonsarbeid

Har dere en god innovasjonsidé, men er usikre på hvordan dere kommer i gang? Nysgjerrig på hvordan andre kommuner jobber med innovasjon, eller trenger dere gode tips til smarte prosjekter? Nå blir det enklere å lære av hverandre.

I den nye nettportalen komINN (www.kominn.no) kan innovasjonsentusiaster lære av hverandre, dele gode idéer og hente masse inspirasjon. Målet er å gjøre innovasjonsarbeidet enklere for alle.

Samler innovasjonsprosjektene
komINN samler alt det gode innovasjonsarbeidet som skjer i kommunesektoren på ett sted, og gjør det enkelere å finne det dere er på jakt etter. Portalen er lett å bruke, enten dere skal legge inn egne prosjekter, søke etter innovasjoner andre har gjennomført eller å få inspirasjon til å løse oppgaver på nye måter.

Avdelingsdirektør i KS, Lasse Jalling, forteller at dette er hovedårsaken til at KS velger å etablere en slik portal.

- Vi ønsker at det skal bli enklere å lære, stjele og dele gode innovasjoner. Nå slipper vi at alle finner opp hjulet på nytt, sier han.

Trenger hjelp fra dere!
For at komINN skal bli så bra som mulig, er vi avhengige av aktive brukere som deler og inspirerer. Bli med på dugnaden og legg inn innovasjonsprosjekter dere har gjennomført. Jo flere som deler, jo bedre blir portalen.

Une Tangen

Une Tangen

Seniorrådgiver innovasjon