Lynkurs om EU/EØS
Lynkurset om EU/EØS ble arrangert for første gang i 2016, hvor over 100 folkevalgte og ledere deltok. Foto: Stig Bang-Andersen / KS

Lynkurs om EU/EØS

Spiller EU egentlig noen rolle for kommuner og fylkeskommuner? Er det stor forskjell på de sakene lokal- og regionalpolitikere i Europa og Norge diskuterer? Hvordan deltar Norge i det europeiske samarbeidet? Og hva kan vi bruke det til?

Dersom disse spørsmålene gjør deg nysgjerrig kan du nå melde deg på lynkurs om forholdet mellom EU og norsk kommunesektor i regi av KS og de seks norske regionkontorene i Brussel. Målgruppen er folkevalgte og ledere i kommuner og fylkeskommuner. Frist: 29. juni 2018.

Kurset ble arrangert for første gang i 2016, hvor over 100 folkevalgte og ledere deltok. Etter svært positive tilbakemeldinger ble suksessen gjentatt i 2017.  

Nå er planleggingen av årets lynkurs i gang og datoene er satt til 12. - 13. september 2018 (lunsj til lunsj) i Norges Hus, Rue Archimède 17 i Brussel. Dette blir dermed tredje året på rad at KS og regionkontorene fra Nord-Norge, Midt-Norge, Vest-Norge, Sørlandet, Stavangerregionen og Osloregionen samarbeider om å gi medlemmene sine en slik oppdatering.

Mer informasjon og program

Relaterte lenker