Kommunespeilet er nå nettmagasin
KS' nettmagasin ligger som egen fane under ks.no.

Kommunespeilet er nå nettmagasin

Kommunespeilet har gått fra papir til å bli et fullverdig nettmagasin. KS’ magasin skal fortsatt formidle de gode historiene fra kommuner og fylkeskommuner.

Kommunespeilet har vært utgitt fire ganger i året, de tre siste årene. Det har vært distribuert som bilag til Kommunal Rapport, og nådd deres abonnenter og lesere. Nå vil Kommunespeilet ligge fast i menyen på ks.no og bli oppdatert med nye artikler og reportasjer ukentlig.

- Kommunespeilet skal være en motvekt til bildet som ofte tegnes av kommunesektoren i andre medier gjennom negative enkeltsaker. Redaktør Sissel Ambjør

- Vi skal fortsette å besøke små og store kommuner og fylkeskommuner i både nord og sør. Og vi vil løfte frem de som gjør en forskjell for andre – hver dag, som hardtarbeidende helsefagarbeidere, dyktige lærere, innovative sykehjem og miljøbevisste fylkeskommuner, sier Ambjør.

Alle tidligere utgaver av Kommunespeilet finner du her. Vi har blant annet skrevet om kommuneøkonomi og tørrfisk på Røst, fornøyde foreldre som får hjelp av barnevernet i Sandnes kommune og folkehelse i Fredrikstad. 

Meld deg gjerne på Kommunespeilets nyhetsbrev.