Erfaringskonferanse om gode pasientforløp
KS samarbeider med Folkehelseinstituttet om satsingen Gode pasientforløp for eldre og kronisk syke på oppdrag for Helse- og omsorgsdepartementet. Foto: Anne Elisabeth Næss

Erfaringskonferanse om gode pasientforløp

Onsdag 10. januar ønsker vi velkommen til erfaringskonferanse for satsingen Gode pasientforløp. Dette er en møteplass for deltakerne i læringsnettverk over hele landet, deres ledere og andre interesserte. Konferansen kan følges direkte på nett.

Hovedinnholdet på konferansen er erfaringsdeling med eksempler fra forbedringsteamene. Deltakerne vil også få høre noen eksterne innledere, blant annet Sir John Oldham fra England. Sir John arbeidet som allmennlege i 27 år og har utviklet og gjennomført store endringsprogrammer i flere land. Han har vært hovedinnleder på mange internasjonale konferanser og er for tiden assisterende professor ved Imperial College i London.

KS samarbeider med Folkehelseinstituttet om satsingen Gode pasientforløp for eldre og kronisk syke på oppdrag for Helse- og omsorgsdepartementet. I løpet av perioden 2016 til 2019 skal det gjennomføres åtte læringsnettverk over hele landet. Målet er å sikre brukernes behov for å møte helhetlige, koordinerte og trygge tjenester.

Konferansen arrangeres på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo onsdag 10. januar kl. 11-17.

Se hele programmet for konferansen

Du kan følge konferansen direkte på nett:

Les mer om Gode pasientforløp for eldre og kronisk syke

Om satsingen

Se innhold