Sentralt avtalekurs 2018
Hege Torvbråten og Karsten Langfeldt var blant kurslederne på det forrige kurset om sentrale avtaler i KS-området. Foto: KS

Sentralt avtalekurs 2018

KS Forhandling arrangerer nok en gang sentralt avtalekurs med ulike tariffrettslige temaer 23. og 24. januar 2018 i KS Agenda Møtesenter i Oslo sentrum. Kursdeltakerne kan velge selv om de ønsker å delta på begge dagene, eller kun én av dagene.

23. januar 2018 vil det være et innføringskurs i Hovedtariffavtalen for nye personalmedarbeidere og for nye ledere med personalansvar.

Bli med på en gjennomgang av de viktigste bestemmelsene i Hovedtariffavtalens fellesbestemmelser. Vi kommer innom bestemmelsene om tilsetting, ansiennitetsberegning, arbeidstid, ferie og lønn under sykdom. Du blir også kjent med Hovedtariffavtalens lønnskapitler for å få en bedre forståelse for lokale forhandlinger, lønnssystemet og hvilke regler som gjelder for innplassering i stillingskoder/stillingsgrupper, med mer.

24. januar 2018 tilbyr vi avtalekurs over samme lest som forrige gang. Kurset består av 3-timersseminarer og ulike miniseminarer på 1½ time med ulike tema, og dere kan velge seminarer etter interesse og behov. Deltakerne kan begge dagene velge ett 3-timersseminar før lunsj, og to miniseminarer etter lunsj.

Kurset tilfredsstiller kravet til å søke om OU-midler for dekning av deltakeravgift ved at det er definert som «arbeidsgiverrelatert ledelsesutvikling». Den enkelte kommune kan sende felles søknad for alle sine deltakere.

Gå direkte til mer informasjon, program og påmelding