Arbeidslivskonferansen 2018

Slipp taket - ledelse for en smart og trygg framtid

Arbeidslivet er i en rivende utvikling. Arbeidslivskonferansen 2018 viser oss hvordan kommunale ledere kan jobbe smartere for å sikre innbyggere og ansatte en trygg og fremtidsrettet kommune å bo og jobbe i. Se konferansen direkte her.

Opptak fra Arbeidslivskonferansen

25.09.2018

Her kan du se noen av innleggene fra årets Arbeidslivskonferanse i opptak.

Filmer fra årets konferanse

21.09.2018

På årets Arbeidslivskonferanse viste vi en rekke filmer som formidler ulike metoder og satsninger for å sikre en bærekraftig utvikling av kommunen. La deg inspirere av filmene under!

Økt behov for digital kompetanse i helse- og omsorgssektoren

13.09.2018

Helse- og omsorgssektoren gjennomgår stor teknologisk og digital omstilling. Ni av ti kommuner har de siste to årene innført velferdsteknologiske løsninger, og seks av ti er i gang med å digitalisere oppgaver og tjenester.

Agder som lokal møteplass for Arbeidslivskonferansen

13.06.2018

I år tilbyr vi en lokal møteplass på Agder som delvis skal følge Arbeidslivskonferansen på nett, delvis bidra med foredrag og i samtaler med konferansen i Oslo. Til Agder kommer blant annet Tine Sundtoft, Paal Hennig-Olsen og Ola Sigmundstad.

Tine Sundtoft til Arbeidslivskonferansen

08.06.2018

Har vi en kultur, organisasjonsform og ledelsesstruktur som fremmer bærekraftig endring? På årets arbeidslivskonferanse kommer Tine Sundtoft for å si mer om ambisjonene for en bærekraftig utvikling av Agder fylkeskommune.

Slipp taket - ledelse for en smart og trygg framtid

11.05.2018

Arbeidslivet er i en rivende utvikling. Alt går raskere enn før. Arbeidslivskonferansen 2018 gir innblikk i hvordan kommunale ledere kan jobbe smartere for å sikre innbyggere og ansatte en trygg og fremtidsrettet kommune å bo og jobbe i.

VR Education og bruk av VR øker mattegleden

09.05.2018

- VR gir en mer praktisk, hverdagslig og morsom tilnærming til et fag mange elever opplever som veldig teoretisk og kjedelig, sier Per Olav Nyborg i Kommuneforlaget.

Vil koble behov og tilbud i helse- og omsorgssektoren med app

09.05.2018

Komplekse samfunnsutfordringer krever at vi finner nye måter å organisere og tilby tjenester på. Fredrik Gulowsen, gründeren bak NYBY, jobber med digitale verktøy for å koble sammen ressurser og behov i helse- og omsorgssektoren.

Hvordan ruste ledere best for endring?

09.05.2018

- Endringsprosesser er vanskelige, tidskrevende og ofte svært komplekse. Hva skal til for at du som leder er best mulig rustet for endring?, spør innleder på Arbeidslivskonferansen, Ingvild Müller Seljeseth.